Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Celtic Ourense HC (1601478) - Alma Katximba (1431756) » 467532727: T42/R3

Copa 467532727 Información oficial sobre el partido 467532727 en Hattrick

08.01.2014 12:00:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 3

Celtic Ourense HC Alineación oficial del equipo 'Celtic Ourense HC' en el partido 0 - 7 Alma Katximba Alineación oficial del equipo 'Alma Katximba' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Celtic Ourense HC Alineación oficial del equipo 'Celtic Ourense HC' en el partido 0 - 2 Alma Katximba Alineación oficial del equipo 'Alma Katximba' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Celtic Ourense HC

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 80 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 80 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Guntademaro Lanuza Entenza, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Alma Katximba

Goles Goles

  • 139 Minuto 5 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Antonio Alepuz van servir per superar a l'últim defensor, en Esteban Guelbás. Tot va acabar amb el 0 - 1 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Katximba cantant "Antonio Alepuz selecció!"
  • 119 Minuto 31 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Edesio Solla va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 2 al minut 31.
  • 182 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Sultan Pazilatov, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 108 Minuto 34 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Tesifonte Mosquera és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Sultan Pazilatov perquè aconseguís el 0 - 4. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 183 Minuto 59 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 59, Katximba va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Antonio Alepuz.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Mauricio Robles va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 70, i va fer pujar el 0 - 6 per a Katximba.
  • 183 Minuto 85 (Gol por la derecha): Al 85 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Katximba augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Gabin Bidekieta es rifés el porter i marqués el 0 - 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 2 (Ocasión de penalti): Al minut 2 de partit, Oleguer Cervera de Katximba va fallar un penal. Posteriorment va afirmar que "els focus l'havien enlluernat".
  • 281 Minuto 14 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Sultan Pazilatov després de 14 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter César Ramiro Muñoz va poder desviar-lo a córner.
  • 205 Minuto 23 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Tesifonte Mosquera va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Fernando Camargo, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Katximba quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Oleguer Cervera va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 de partit, Sultan Pazilatov va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.