Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Barsaaa!! (488866) - Menudo Subidón (48430) » 467361633: T42/R2

Copa 467361633 Información oficial sobre el partido 467361633 en Hattrick

01.01.2014 12:00:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 2

Aven-tajados Alineación oficial del equipo 'Aven-tajados' en el partido 1 - 3 RBB--Real Betis--RBB Alineación oficial del equipo 'RBB--Real Betis--RBB' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Aven-tajados Alineación oficial del equipo 'Aven-tajados' en el partido 0 - 2 RBB--Real Betis--RBB Alineación oficial del equipo 'RBB--Real Betis--RBB' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aven-tajados

Goles Goles

  • 105 Minuto 66 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Tjarco Elijzen va descol·locar totalment la defensa contrària i Pilip Baranouski no va perdonar i va marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Aven-tajados va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Bogdan Stosio va sortir per sobre el travesser.
  • 218 Minuto 65 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Bogdan Stosio va entorpir al marcador d'en Ştefăniţă Dumitrescu per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Felipo Granado de Aven-tajados va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Zeno Mergaert de Aven-tajados la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

RBB--Real Betis--RBB

Goles Goles

  • 172 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Betis--RBB va ser finalitzada des de l'esquerra per Mariano Mallo al minut 39. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 44 minuts, el tirador de faltes del Betis--RBB va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Gabino Camareiro, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 180 Minuto 69 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 69 pels visitants. En Vitus Zumtobel va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37 de partit, Diego Poncela quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44 de partit, Vitus Zumtobel va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Juho Soinjoki de Betis--RBB va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 49 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Betis--RBB quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Juho Soinjoki va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En David Santa María es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 41 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Carlos Carlot va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Gergő Steiner.