Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Supermayazo f.c. (777867) - Almejaslokas (776993) » 467361484: T42/R2

Copa 467361484 Información oficial sobre el partido 467361484 en Hattrick

01.01.2014 12:00:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 2

Supermayazo f.c. Alineación oficial del equipo 'Supermayazo f.c.' en el partido 0 - 3 Cenes Lake City Alineación oficial del equipo 'Cenes Lake City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Supermayazo f.c. Alineación oficial del equipo 'Supermayazo f.c.' en el partido 0 - 1 Cenes Lake City Alineación oficial del equipo 'Cenes Lake City' en el partido
Tiene un resultado normal 0.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,2 % 0,2 % 93,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Supermayazo f.c.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Glauco Ghetti! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 16 (Lesión grave): Després de 16 minuts, Supermayazo va veure com el seu jugador Angelo Malpezzi havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Christophe Debray entraria per ocupar el seu lloc.
  • 095 Minuto 27 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Reinhard Kölzer va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Zygmunt Walentynowicz.

Cenes Lake City

Goles Goles

  • 140 Minuto 24 (Gol de contra de falta): Cenes va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Arsenio Torroba la va transformar en el 0 - 1.
  • 185 Minuto 62 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Cenes van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Pere Corbins va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 116 Minuto 69 (Gol evento especial rápido + pase): Ninu Vasile va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Conny Unger, que no va fallar i va marcar el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 46 (Ocasión por el centro): Al minut 46 de partit, Ninu Vasile va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Conny Unger. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Conny Unger de Cenes amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 68 (Tirita): Era el minut 68 quan després d'una dura entrada, el jugador Matvey Zibrov de Cenes s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.