Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Manalosan (1414805) - Vikingos de Isandro (1434331) » 467361169: T42/R2

Copa 467361169 Información oficial sobre el partido 467361169 en Hattrick

01.01.2014 12:00:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 2

Iberos Alineación oficial del equipo 'Iberos' en el partido 6 - 4 Vikingos de Isandro Alineación oficial del equipo 'Vikingos de Isandro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Iberos Alineación oficial del equipo 'Iberos' en el partido 2 - 1 Vikingos de Isandro Alineación oficial del equipo 'Vikingos de Isandro' en el partido
Tiene mucha potra 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
55,4 % 18,8 % 25,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Iberos

Goles Goles

  • 122 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Iberos prenia la batuta de l'encontre al minut 16, quan en Quirze Guillamó va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Al minut 20, Iberos va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Jorge Lapenta, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jorge Lapenta va estar a punt d'avançar els locals al minut 6 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 285 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Iberos a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Gonzalo Chauque va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 114 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Quirze Guillamó de Iberos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 057 Minuto 121 (Penalti marcado (nervioso)): En Juan Ferrer no hauria pogut xutar gaire pitjor. Per sort, si ell va fer el ridícul, el porter Gonzalo Catarecha encara el va fer més i el marcador va situar-se 3 - 2 per a Iberos.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Heimo Faderler-Evangelist va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Iberos Joes Ottesen no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Gonzalo Catarecha es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 4.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Jorge Lapenta va xutar fora per a Iberos, el marcador es va quedar igual: 5 - 4, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): En Vasil Taskov anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 4 per a Iberos.

Vikingos de Isandro

Goles Goles

  • 185 Minuto 55 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Iberos. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Tālivaldis Vanadziņš la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del VIK es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 1 arribava al minut 55.
  • 163 Minuto 81 (Gol por la derecha): El jugador visitant Boshko Arnaudovski va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 81 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Antero Ferreira sol davant la porteria al minut 18, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 272 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del VIK que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Antero Ferreira, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 218 Minuto 115 (Ocasión evento especial córner peinado): Jean-Félix Laureins quasi marca en una jugada assajada de córner que Frenk Bassie havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de VIK, Antero Ferreira, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Pierpaolo Guido de VIK, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Pello Jauregiondo en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 4.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de VIK, Duskor Armendaritz, col·locà la pilota just a les mans d'en Pello Jauregiondo. El marcador: 5 - 4.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Gonzalo Catarecha de VIK anava molt fort i col·locat però Pello Jauregiondo no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 5 - 4.