Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bayer Argilaga (1415545) - Andamiajes Galocha FC (124291) » 467361003: T42/R2

Copa 467361003 Información oficial sobre el partido 467361003 en Hattrick

01.01.2014 12:00:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 2

Al Turrón Alineación oficial del equipo 'Al Turrón' en el partido 3 - 4 Asturconia C.F. Alineación oficial del equipo 'Asturconia C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Al Turrón Alineación oficial del equipo 'Al Turrón' en el partido 2 - 1 Asturconia C.F. Alineación oficial del equipo 'Asturconia C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,8 % 3,4 % 17,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Al Turrón

Goles Goles

  • 112 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Turrón s'esgargamellaven dempeus per esperonar Borja Ibañez Monreal que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 41 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 121 Minuto 52 (Gol por el centro): Eduardo Sáenz de Muro va donar a Turrón un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 111 Minuto 101 (Gol por el centro): Eduardo Sáenz de Muro s'emportà una gran ovació del públic local al minut 101, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Turrón, l'equip va recuperar la pilota al minut 31 i va contraatacar. En Dezider Lesník va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 42 per blocar una centrada d'en Vladimiro Mariconda va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Turrón.
  • 222 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Turrón va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 80 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Dezider Lesník ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 217 Minuto 98 (Ocasión evento especial cansancio): En Cordt Strelitz estava molt cansat. En Sergio Hevia ho va aprofitar per robar-li la pilota i encarar al porter, però aquest va sortir decidit als seus peus per prendre-li.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Jussi Turpela de Turrón va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 98 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Jussi Turpela de Turrón per doble groga al minut 98.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Turrón Stoyan Zhelev, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Altay Otçiğin. El marcador continuava 3 - 3.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Danko Vlaisavljević de Turrón va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 3.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Kazimierz Kwietniak de Turrón va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Serge Koerner va xutar fora per a Turrón, el marcador es va quedar igual: 3 - 4, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Sergio Hevia va xutar fora per a Turrón, el marcador es va quedar igual: 3 - 4, ja es veia a venir!

Asturconia C.F.

Goles Goles

  • 172 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Asturconia va ser finalitzada des de l'esquerra per Armando Dorigatti al minut 18. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 118 Minuto 69 (Gol evento especial córner peinado): En Cordt Strelitz entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Asturconia, un peu providencial d'en Iso Skorpanić va situar el 2-2 al panell digital.
  • 174 Minuto 100 (Gol de penalti): En Arnaldo Ferraro va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 2 - 3 al minut 100. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Arnaldo Ferraro quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Stoyan Zhelev, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 63 (Ocasión por el centro): En Alberto Xamar al minut 63 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 19 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Jyry Tulisalmi no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Asturconia, Matthew Dieltjens, col·locà la pilota just a les mans d'en Stoyan Zhelev. El marcador: 3 - 3.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Iso Skorpanić anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 4 per a Asturconia.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Alberto Xamar de Asturconia anava molt fort i col·locat però Stoyan Zhelev no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 4.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Asturconia Marc Albesa va intentar enganyar Stoyan Zhelev amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 4.