Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bravas y Oreja C.F. (1455757) - Peitos de lobo (1435247) » 467360469: T42/R2

Copa 467360469 Información oficial sobre el partido 467360469 en Hattrick

01.01.2014 12:00:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 2

esteaguareturns Alineación oficial del equipo 'esteaguareturns' en el partido 6 - 7 Peitos de lobo Alineación oficial del equipo 'Peitos de lobo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
esteaguareturns Alineación oficial del equipo 'esteaguareturns' en el partido 2 - 5 Peitos de lobo Alineación oficial del equipo 'Peitos de lobo' en el partido
Tiene mucha potra 2.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,5 % 4,7 % 75,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

esteaguareturns

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): Al minut 15 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Rasmus Schytz ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, esteaguareturns es posava per davant 1 a 0.
  • 111 Minuto 38 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en İsmet Aydıner va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. esteaguareturns empatava el partit, 2 a 2, al minut 38.
  • 111 Minuto 83 (Gol por el centro): Passat el minut 83 de joc, Alejandro Quesada Guzmán facilitava les coses al esteaguareturns amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Manuel Garcés de esteaguareturns va intentar batre la porteria rival al minut 37 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 212 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): En Corrado Ajello va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 69, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Alejandro Quesada Guzmán va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de esteaguareturns Manuel Garcés no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Cornel Benea es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 4.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): İsmet Aydıner de esteaguareturns, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Cornel Benea en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 5.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de esteaguareturns, Franziskus Junghans, col·locà la pilota just a les mans d'en Cornel Benea. El marcador: 6 - 5.
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): Theobald Perkin, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Cornel Benea va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de esteaguareturns i 6 - 6 al marcador.

Peitos de lobo

Goles Goles

  • 115 Minuto 16 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 16 minuts de joc, José Alejandro Malo, corrent com un esperitat, superà primer Julian Launay per velocitat, i després el porter posant el 1 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 171 Minuto 28 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Filip Băilă que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Peitos.
  • 171 Minuto 66 (Gol por el centro): Amb 66 minuts jugats, Dennis Elgaard de Peitos va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Kévin Barbet va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Peitos quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Filip Băilă va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 284 Minuto 82 (Ocasión de penalti): Al minut 82 de joc, Hector Fleming de Peitos va xutar un penal fort cap al mig de la porteria, però el porter no es va precipitar i va aturar el xut.
  • 273 Minuto 96 (Ocasión por la derecha): Peitos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Marco Giovanbattista va desviar el xut final de José Alejandro Malo després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 115 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Peitos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Filip Băilă, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Peitos, Kévin Barbet, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Cornel Benea anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 5 per a Peitos.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, José Alejandro Malo va xutar fora per a Peitos, el marcador es va quedar igual: 6 - 5, ja es veia a venir!
  • 055 Minuto 131 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Filip Băilă de Peitos va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 6 - 6.
  • 055 Minuto 135 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Ludolf Neudert va clavar el 6 - 7 per a Peitos amb una precisió mil·limètrica.