Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF Joamiol (121355) - UD Al-Andalus (994937) » 467360445: T42/R2

Copa 467360445 Información oficial sobre el partido 467360445 en Hattrick

01.01.2014 12:00:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 2

CF Joamiol Alineación oficial del equipo 'CF Joamiol' en el partido 4 - 2 Guardianes de Nervion Alineación oficial del equipo 'Guardianes de Nervion' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
CF Joamiol Alineación oficial del equipo 'CF Joamiol' en el partido 4 - 4 Guardianes de Nervion Alineación oficial del equipo 'Guardianes de Nervion' en el partido
Tiene un resultado normal 3.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,1 % 35,9 % 29,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF Joamiol

Goles Goles

  • 112 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Joamiol equilibrava la balança al minut 19. En Nizam Şatır, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31 els aficionats van embogir quan en Luis Guasp va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Joamiol.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Joan Carles Vilamala va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 131 Minuto 88 (Gol por el centro): Al minut 88 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Carmelo Santamarta, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a Joamiol.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Joamiol va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar David Lara Negrón en un 1 contra 1 amb el porter Mohamed Shafeeq, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 211 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Al minut 18, Joan Carles Vilamala quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Joan Carles Vilamala. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): Adrià Privat va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Joamiol que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87, Nizam Şatır gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Mohamed Shafeeq va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Lara Negrón de Joamiol es va emportar una amonestació al minut 37 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 28 (Tirita): Al minut 28, Luis Guasp de Joamiol es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Guardianes de Nervion

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Guardianes va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 7. Luigi Fiaschi va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 153 Minuto 89 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Globi Brubacher va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Guardianes va reduir diferències al marcador: 4 - 2 al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): 邵 (Shao) 国富 (Guofu) quasi redueix la diferència al marcador al minut 75, però una gran estirada d'en Giancarlo De Falco va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 251 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Thomas Sheldon va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Giancarlo De Falco.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 77 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 77 de partit, quan un jugador de Guardianes, en Thomas Sheldon, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.