Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.E. Capdella (440441) - Hércules CF (1417770) » 467360258: T42/R2

Copa 467360258 Información oficial sobre el partido 467360258 en Hattrick

01.01.2014 12:00:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 2

U.E. Capdella Alineación oficial del equipo 'U.E. Capdella' en el partido 2 - 3 Hércules CF Alineación oficial del equipo 'Hércules CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
U.E. Capdella Alineación oficial del equipo 'U.E. Capdella' en el partido 4 - 0 Hércules CF Alineación oficial del equipo 'Hércules CF' en el partido
Tiene mala suerte 3.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.E. Capdella

Goles Goles

  • 101 Minuto 63 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Nidas Veltenis trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 141 Minuto 69 (Gol de contra por el centro): Capdella sabia com jugar al contraatac, i al minut 69, František Fryc va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Al minut 14, Sergejus Serapinas arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 211 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Al minut 17 el Capdella va posar setge sobre la defensa central visitant però en Raphaël Laffay no va estar gens encertat.
  • 213 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 31 minuts, en Sergejus Serapinas no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 203 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Alejandro Reolid i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Capdella, però el xut de Karl Kihlhult va sortir bastant desviat.
  • 285 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Capdella a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Marcos Sacristán va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 222 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): En Sergejus Serapinas va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 111 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mitchel van Burik de Capdella la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 103 (Lesión leve): Capdella va fer una substitució al minut 103. Nidas Veltenis va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Korstiaan Gout.

Hércules CF

Goles Goles

  • 170 Minuto 15 (Gol de falta): Al minut 15 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Máximo Esteban va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 184 Minuto 38 (Gol de penalti): Passaven 38 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Máximo Esteban va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 185 Minuto 105 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Hércules van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Valter Gheza va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 58 (Ocasión de contra por el centro): En Valter Gheza va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Francesco Fasiol de Hércules va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Valter Gheza de Hércules es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 108 (Lesión leve): Michi Sibold de Hércules va abandonar el terreny de joc després de 108 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Thomas Høj va entrar en el seu lloc.
  • 095 Minuto 112 (Lesión): Cristiano Rosas no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Anir Ramah.