Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R.C. Celta Desvirgo (992001) - WarCry F.C (309226) » 467360243: T42/R2

Copa 467360243 Información oficial sobre el partido 467360243 en Hattrick

01.01.2014 12:00:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 2

Didgeridoo FC Alineación oficial del equipo 'Didgeridoo FC' en el partido 5 - 4 WarCry F.C Alineación oficial del equipo 'WarCry F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Didgeridoo FC Alineación oficial del equipo 'Didgeridoo FC' en el partido 1 - 0 WarCry F.C Alineación oficial del equipo 'WarCry F.C' en el partido
Tiene mucha potra 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Didgeridoo FC

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 8 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Guarino Calise va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Vaggos Vardinoyiannis rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Pablo Parma de Didgeridoo, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Roberto Marchegiani en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 0.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Didgeridoo, Elek Bajusz, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En César Romero López anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a Didgeridoo.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Didgeridoo Vaggos Vardinoyiannis no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Roberto Marchegiani es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 2.
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Didgeridoo Maor Kima va intentar enganyar Roberto Marchegiani amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 3.
  • 058 Minuto 136 (Penalti fallado (nervioso)): Guarino Calise de Didgeridoo va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 4.
  • 059 Minuto 140 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Didgeridoo Nélio Mourão va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 142 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Bernard Köferli va xutar fora per a Didgeridoo, el marcador es va quedar igual: 4 - 4, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 145 (Penalti marcado): Adalbert Greiler de Didgeridoo, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Roberto Marchegiani en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 4.

WarCry F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 7 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 7 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jesús Gómez, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): WarCry va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 24, quan Mads Slotø va quedar-se sol davant el porter Ruggero Ruffert, però aquest va poder aturar el xut.
  • 243 Minuto 64 (Ocasión de contra por la derecha): Eduard Mozheiko va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de WarCry que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): WarCry van sortir al contraatac amb encert al minut 66, però Ignazio Lexarraga no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 236 Minuto 69 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Guarino Calise va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): En Mads Slotø va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 117 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de WarCry, l'equip va recuperar la pilota al minut 117 i va contraatacar. En Eduard Mozheiko va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manuel Alvir de WarCry va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de WarCry Mads Slotø no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Ruggero Ruffert es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 1.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Sergio Rosal va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 2.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Roberto Marchegiani de WarCry anava molt fort i col·locat però Ruggero Ruffert no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 2.
  • 055 Minuto 132 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Benny Ardon de WarCry és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 4 - 3.
  • 056 Minuto 135 (Penalti marcado): Jorge Arambide de WarCry, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ruggero Ruffert en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 4.
  • 059 Minuto 138 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Ignazio Lexarraga xutant per a WarCry va fer anar la pilota just on la volia, però Ruggero Ruffert, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 141 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de WarCry Alberto Turpín, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Ruggero Ruffert. El marcador continuava 4 - 4.
  • 059 Minuto 144 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Eduard Mozheiko de WarCry anava molt fort i col·locat però Ruggero Ruffert no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 4.
  • 058 Minuto 146 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de WarCry, Jesús Gómez, col·locà la pilota just a les mans d'en Ruggero Ruffert. El marcador: 5 - 4.