Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cambuyoneros (1335380) - Atletico Dormeá (801860) » 467360213: T42/R2

Copa 467360213 Información oficial sobre el partido 467360213 en Hattrick

01.01.2014 12:00:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 2

Los Berracos Alineación oficial del equipo 'Los Berracos' en el partido 0 - 6 Sakura CF Alineación oficial del equipo 'Sakura CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Los Berracos Alineación oficial del equipo 'Los Berracos' en el partido 0 - 4 Sakura CF Alineación oficial del equipo 'Sakura CF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Berracos

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Al minut 6, Bernardo Badiola arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 203 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Lamberto Español i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Berracos, però el xut de Imre Piller va sortir bastant desviat.
  • 236 Minuto 86 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Krzysztof Wacławek es va comportar com un juvenil al minut 86 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 203 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Berracos va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Humberto Carvajalino va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 12 (Lesión leve): En Kepa Giménez de Berracos va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Dan Octavian va prendre el seu rol al minut 12.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 34 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Giovanni Maria Rossetti, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.

Sakura CF

Goles Goles

  • 171 Minuto 8 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Branislav Krajčuška que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Sakura.
  • 181 Minuto 19 (Gol por el centro): Krzysztof Wacławek va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 19, i va fer pujar el 0 - 2 per a Sakura.
  • 183 Minuto 33 (Gol por la derecha): Al minut 33, un xut de Jean-Pierre Oetliker des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 185 Minuto 63 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 63 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Sakura. A fi d'aconseguir el 0 - 4, van tocar-la en curt per tal que Branislav Krajčuška xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Xesco Galceran va augmentar l'avantatge de Sakura a 0 - 5 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 87 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 87, Sakura va augmentar el seu avantatge a 0 - 6, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Ignacio Horión.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sakura va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Xesco Galceran va sortir per sobre el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 89 (Tirita): Al minut 89 de partit, el jugador Jaroslaw Krampfl de Sakura es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 62 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Ricardo Gordejuela va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.