Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

serracantaFC (1366800) - ducados (123607) » 467360137: T42/R2

Copa 467360137 Información oficial sobre el partido 467360137 en Hattrick

01.01.2014 12:00:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 2

Furyax team Alineación oficial del equipo 'Furyax team' en el partido 2 - 3 ducados Alineación oficial del equipo 'ducados' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Furyax team Alineación oficial del equipo 'Furyax team' en el partido 2 - 5 ducados Alineación oficial del equipo 'ducados' en el partido
Tiene un resultado normal 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,2 % 0,6 % 89,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Furyax team

Goles Goles

  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35 els aficionats van embogir quan en Alfonso Ríos Mendez va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Furyax.
  • 118 Minuto 37 (Gol evento especial córner peinado): En Kévin Girardin entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Furyax, un peu providencial d'en Giobbe Flaugnacco va situar el 2-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 18 (Ocasión de falta): Amb 18 minuts disputats, Félix Nogueroles gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Andrei Ioniţă va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 232 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Andrei Ioniţă al minut 51 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Federico Zamarromalo va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ignacio Díaz de Perrua va estar a punt de sentenciar el partit al minut 69, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gorka Zabarte es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 21 (Lesión): El jugador de Furyax Noel Álvarez va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Amós Roncal va entrar en el seu lloc.

ducados

Goles Goles

  • 151 Minuto 68 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 68 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Filippo Zanarini.
  • 162 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Enrique Irala, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 84.
  • 173 Minuto 94 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 94, quan Rene Külaots va posar els visitants ducados per damunt al marcador per 2 - 3, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Filippo Zanarini quasi redueix la diferència al marcador al minut 39, però una gran estirada d'en Pedro Zaldos va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 251 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47, Enrique Irala va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 251 Minuto 53 (Ocasión por el centro): En Miquel Calders va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Pedro Zaldos.
  • 205 Minuto 100 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Nicanor Picaza de ducados va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Rene Külaots al minut 100 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 281 Minuto 113 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Rene Külaots va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Enrique Muñoz Llamas de ducados la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.