Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pollos de Michigan (1335098) - Recesa (121980) » 467359876: T42/R2

Copa 467359876 Información oficial sobre el partido 467359876 en Hattrick

01.01.2014 12:00:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 2

Pollos de Michigan Alineación oficial del equipo 'Pollos de Michigan' en el partido 3 - 4 F.C. Speedcore Alineación oficial del equipo 'F.C. Speedcore' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pollos de Michigan Alineación oficial del equipo 'Pollos de Michigan' en el partido 1 - 0 F.C. Speedcore Alineación oficial del equipo 'F.C. Speedcore' en el partido
Tiene suerte 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pollos de Michigan

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Al minut 12 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Michigan va ser Florin-Tudor Oană.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Angelo Santos de Michigan va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Martín Ruiz Jiménez de Michigan es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Martín Ruiz Jiménez va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Michigan va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Michigan Alessandro Chiezzi Porrini no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Narciso Sabasquida es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 1.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Roberto Medina Esquivel de Michigan va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 1.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Oscar Ospino, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Narciso Sabasquida va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Michigan i 2 - 1 al marcador.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Ibai Arantzaeta de Michigan va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 133 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Orlando Villarroel de Michigan va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 135 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Michigan, Francisco Ferrándis, col·locà la pilota just a les mans d'en Narciso Sabasquida. El marcador: 2 - 2.
  • 056 Minuto 138 (Penalti marcado): El jugador de Michigan, Cebrià Guilera, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.
  • 058 Minuto 141 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Michigan Angelo Santos, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Narciso Sabasquida. El marcador continuava 3 - 3.

F.C. Speedcore

Goles Goles

  • 142 Minuto 26 (Gol de contra por la izquierda): Timo Pipal va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Speedcore i marcant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 51 (Ocasión de contra por la izquierda): Speedcore van sortir al contraatac al minut 51, però Felipe Carlos Serra va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Speedcore va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Yannick Virgilio, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 273 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Jordi Calonge va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de César Alberca, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): En Yunus Püsküllüoğlu va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 98 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Speedcore, l'equip va recuperar la pilota al minut 98 i va contraatacar. En Nicolas Éveillard va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Julio Merino.
  • 511 Minuto 99 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Felipe Carlos Serra de Speedcore es va emportar una amonestació al minut 99 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 17 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 17 de partit, quan un jugador de Speedcore, en Jordi Calonge, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Yannick Virgilio va xutar fora per a Speedcore, el marcador es va quedar igual: 2 - 1, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Speedcore Nicolas Éveillard, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Cebrià Guilera. El marcador continuava 2 - 1.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Erlantz Marko de Speedcore, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Cebrià Guilera en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 2.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Speedcore, Felipe Carlos Serra, col·locà la pilota just a les mans d'en Cebrià Guilera. El marcador: 2 - 2.
  • 059 Minuto 134 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Jordi Calonge de Speedcore anava molt fort i col·locat però Cebrià Guilera no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 2.
  • 058 Minuto 136 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Speedcore, Julio Merino, col·locà la pilota just a les mans d'en Cebrià Guilera. El marcador: 2 - 2.
  • 056 Minuto 139 (Penalti marcado): En Sergio Ucero anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 3 per a Speedcore.
  • 056 Minuto 142 (Penalti marcado): El jugador de Speedcore, Yunus Püsküllüoğlu, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 4 al marcador.