Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LOS PARDOS DE LA MUERTE (1431782) - astigarraga (1336153) » 467359562: T42/R2

Copa 467359562 Información oficial sobre el partido 467359562 en Hattrick

01.01.2014 12:00:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 2

F.C Hortonenc Alineación oficial del equipo 'F.C Hortonenc' en el partido 4 - 6 La Moraña de Arevalo Alineación oficial del equipo 'La Moraña de Arevalo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C Hortonenc Alineación oficial del equipo 'F.C Hortonenc' en el partido 3 - 0 La Moraña de Arevalo Alineación oficial del equipo 'La Moraña de Arevalo' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Hortonenc

Goles Goles

  • 103 Minuto 28 (Gol por la derecha): Passava el minut 28 del matx, quan l'atent Pau Magrià va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 2, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.
  • 113 Minuto 47 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Hortonenc una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Felipe Carlos Correa, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 47.
  • 123 Minuto 49 (Gol por la derecha): Corria el minut 49 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Martín Lagos Mármol, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 60 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Hortonenc van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Martín Lagos Mármol, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Paco Ubago de Hortonenc la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Custodio Falagueiro de Hortonenc, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Cristi Păiş en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Hortonenc Martín Lagos Mármol va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Hortonenc Jorge Marín Martínez va intentar enganyar Cristi Păiş amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 5.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): Felipe Carlos Correa, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Cristi Păiş va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Hortonenc i 4 - 6 al marcador.

La Moraña de Arevalo

Goles Goles

  • 172 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Passats 14 minuts de partit, Arevalo es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Valerio Focardi es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 15 (Gol por la derecha): Valerio Focardi va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 143 Minuto 68 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Arevalo eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 68, Juan Javier Sánchez Dávila va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 61 (Ocasión de contra de falta): Arevalo va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Valerio Focardi va anar a parar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Heribert Löw es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Arevalo Valerio Focardi no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Francisco Morquecho es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Arevalo, Cristi Păiş, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Pierre Hamache anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 6 per a Arevalo.