Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hellacopter FC (1371607) - AlBaCeTE_RuLeS (1335849) » 467359043: T42/R2

Copa 467359043 Información oficial sobre el partido 467359043 en Hattrick

01.01.2014 12:00:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 2

Hellacopter FC Alineación oficial del equipo 'Hellacopter FC' en el partido 5 - 4 AlBaCeTE_RuLeS Alineación oficial del equipo 'AlBaCeTE_RuLeS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Hellacopter FC Alineación oficial del equipo 'Hellacopter FC' en el partido 4 - 1 AlBaCeTE_RuLeS Alineación oficial del equipo 'AlBaCeTE_RuLeS' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,5 % 0,7 % 10,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hellacopter FC

Goles Goles

  • 111 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34, Joan Tanyà va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del AlBaCeTE_RuLeS. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Robin Olivier la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Hellacopter es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 2 arribava al minut 78.
  • 121 Minuto 97 (Gol por el centro): Al minut 97 els aficionats van embogir quan en Joan Tanyà va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Hellacopter.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 50 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Hellacopter van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Eugène Schreuder, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 5, Procopio Codraro de Hellacopter va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 22 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 22 va fer que Hermenegild Basté de Hellacopter hagués d'abandonar el terreny de joc. Joan Tanyà va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Hellacopter Procopio Codraro no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Benito Orpo es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Hellacopter Eugène Schreuder, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Benito Orpo. El marcador continuava 4 - 4.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Juli Albà va xutar fora per a Hellacopter, el marcador es va quedar igual: 4 - 4, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Severiano Sobrino xutant per a Hellacopter va fer anar la pilota just on la volia, però Benito Orpo, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): Joan Tanyà va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 4.

AlBaCeTE_RuLeS

Goles Goles

  • 174 Minuto 21 (Gol de penalti): En Jean Ardisson va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 21. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 173 Minuto 77 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Iván Villarprego va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 161 Minuto 99 (Gol por el centro): El 3 - 3 va arribar amb una jugada de Iván Villarprego que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Pere Lluch va marcar al minut 8 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 29 (Tarjeta roja directa): Al minut 29 en Matteo Bellantone va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 6 (Lesión): El jugador de AlBaCeTE_RuLeS Alex Oldman va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Gary Fuery va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 65 (Lesión leve): Després de 65 minuts jugats, János Pap es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Lluís Moll.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de AlBaCeTE_RuLeS, Raimundo Rueda Pérez, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 4 al marcador.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Pere Lluch de AlBaCeTE_RuLeS va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Illari Apaulatza de AlBaCeTE_RuLeS va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 4.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de AlBaCeTE_RuLeS Iván Villarprego va intentar enganyar Marcos Clotet amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 4.
  • 058 Minuto 133 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Lluís Moll de AlBaCeTE_RuLeS va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.