Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Seleccion horta nord (990242) - Osetas C.F. (800620) » 467359025: T42/R2

Copa 467359025 Información oficial sobre el partido 467359025 en Hattrick

01.01.2014 12:00:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 2

Rayo Greco Alineación oficial del equipo 'Rayo Greco' en el partido 3 - 4 Osetas C.F. Alineación oficial del equipo 'Osetas C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rayo Greco Alineación oficial del equipo 'Rayo Greco' en el partido 2 - 1 Osetas C.F. Alineación oficial del equipo 'Osetas C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,5 % 3,9 % 18,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo Greco

Goles Goles

  • 109 Minuto 41 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Holger Schrimpff després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de Osetas Josep Ignasi Mascarreras, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 0 - 1.
  • 104 Minuto 79 (Gol de penalti): El públic de Grecos va aplaudir l'àrbitre quan, al minut 79, va xiular un penal pels locals. Dimitar Lehchanski no va desaprofitar l'ocasió de reduir distàncies: 1 - 2.
  • 103 Minuto 87 (Gol por la derecha): Grecos no perdien la fe, i al minut 87 del partit, Behzad Soltanieh va marcar el 2 - 4 després d'una genial jugada per la banda dreta.
  • 101 Minuto 88 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Lorenzo Giuliani trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 3 - 4 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Grecos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 8 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Luis Albero ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 28 per blocar una centrada d'en Dimitar Lehchanski va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Grecos.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Asier Pérez! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Holger Schrimpff de Grecos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 84, Behzad Soltanieh de Grecos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 14 (Tirita (médico)): Behzad Soltanieh va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Grecos estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): Romaleos Katrakis de Grecos va abandonar el terreny de joc després de 37 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Boris Krústev va entrar en el seu lloc.

Osetas C.F.

Goles Goles

  • 182 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Al minut 70 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Josep Ignasi Mascarreras va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Stephen Mason va augmentar l'avantatge de Osetas a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 115 Minuto 87 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Josu Maravillas era molt més ràpid que el defensa Kalle Dannemann. Al minut 87, el jugador de Osetas va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 4.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 13, Stephen Mason de Osetas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Miguel Montero.