Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Riera Catalana C.F (439642) - Benimamet C.F. (492668) » 467358087: T42/R2

Copa 467358087 Información oficial sobre el partido 467358087 en Hattrick

01.01.2014 12:00:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 2

La Riera Catalana C.F Alineación oficial del equipo 'La Riera Catalana C.F' en el partido 2 - 3 FPE Mataró Alineación oficial del equipo 'FPE Mataró' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Riera Catalana C.F Alineación oficial del equipo 'La Riera Catalana C.F' en el partido 2 - 1 FPE Mataró Alineación oficial del equipo 'FPE Mataró' en el partido
Tiene un resultado normal 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,6 % 4,3 % 19,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Riera Catalana C.F

Goles Goles

  • 111 Minuto 33 (Gol por el centro): Passat el minut 33 de joc, Eduard Auleda facilitava les coses al Catalana amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Dani Puigduví va estar a punt de marcar al minut 24 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 221 Minuto 55 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Bruno Pontífice va estar a punt d'acabar en gol al minut 55, però el porter visitant Baltasar Subí va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Henning Küsterholz! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 98 (Ocasión por el centro): En Eduard Auleda va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Catalana se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Henning Küsterholz de Catalana anava molt fort i col·locat però Baltasar Subí no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 1 - 1.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Catalana Nándor Szokolay, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Baltasar Subí. El marcador continuava 1 - 1.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Catalana Gunnar Spraider va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Dani Puigduví va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 2.
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): Santiago Moragas, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Baltasar Subí va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Catalana i 2 - 2 al marcador.

FPE Mataró

Goles Goles

  • 141 Minuto 4 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Mataró van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Miquel Espert.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 23 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Luis Matute Llera al minut 23.
  • 272 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Luis Matute Llera, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 68 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 108 (Ocasión por el centro): Al minut 108 de partit, Miquel Espert quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Luis Matute Llera de Mataró va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 1.
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Peleg Ben-Yossef de Mataró va executar el tir amb una gran tècnica posant el 1 - 2 al marcador.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Leandro Veiga Lima va xutar fora per a Mataró, el marcador es va quedar igual: 1 - 2, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Mataró Olegario Do Real va intentar enganyar Nándor Szokolay amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 2.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): En Xofre Curtis anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 3 per a Mataró.