Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DESTROZAPELOTAS (774079) - farinha de manduca (1458594) » 467357627: T42/R2

Copa 467357627 Información oficial sobre el partido 467357627 en Hattrick

01.01.2014 12:15:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 2

DESTROZAPELOTAS Alineación oficial del equipo 'DESTROZAPELOTAS' en el partido 0 - 2 kotor_team Alineación oficial del equipo 'kotor_team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
DESTROZAPELOTAS Alineación oficial del equipo 'DESTROZAPELOTAS' en el partido 0 - 1 kotor_team Alineación oficial del equipo 'kotor_team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DESTROZAPELOTAS

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 37 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Paulín Piñeiro Majo haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a DESTROZAPELOTAS al minut 37.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de DESTROZAPELOTAS, l'equip va recuperar la pilota al minut 39 i va contraatacar. En Wiem Ben Jeddou va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de DESTROZAPELOTAS va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Daniel Pinto, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 203 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): DESTROZAPELOTAS va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Radoslav Vlačiha va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

kotor_team

Goles Goles

  • 174 Minuto 28 (Gol de penalti): kotor_team va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Simone Licciardello va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 184 Minuto 77 (Gol de penalti): Al minut 77 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Simone Licciardello va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Ivanas Polianskis de kotor_team va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 67 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 280 Minuto 78 (Ocasión de falta): Simone Licciardello va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Simone Licciardello de kotor_team la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 29 (Lesión leve): En Gigi Ariagno de kotor_team va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Joel Svensson va prendre el seu rol al minut 29.