Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Desequilibrio (118390) - QUIMVIC10 (30901) » 467357216: T42/R2

Copa 467357216 Información oficial sobre el partido 467357216 en Hattrick

01.01.2014 12:15:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 2

Desequilibrio Alineación oficial del equipo 'Desequilibrio' en el partido 2 - 4 Soledat United Alineación oficial del equipo 'Soledat United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Desequilibrio Alineación oficial del equipo 'Desequilibrio' en el partido 2 - 0 Soledat United Alineación oficial del equipo 'Soledat United' en el partido
Tiene un resultado normal 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,3 % 0,2 % 5,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Desequilibrio

Goles Goles

  • 102 Minuto 34 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 34 de partit i el marcador es posà 1 - 2 quan en Kristian Våge, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Dq a l'empat.
  • 112 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Al minut 49 del partit, el jugador Norberto Furtado de Dq va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Al 24, Enrique Díaz hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Enrico Bridelli. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 221 Minuto 50 (Ocasión por el centro): En Björn Deppen va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Dq se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Norberto Furtado! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 106 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Miguel Tarín de Dq es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 72 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Ricard Mongay no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Ricard Mongay, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Enrico Bridelli va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Dq i 2 - 2 al marcador.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Dq, Miguel Tarín, col·locà la pilota just a les mans d'en Enrico Bridelli. El marcador: 2 - 2.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, José Antonio Sáez Oliván va xutar fora per a Dq, el marcador es va quedar igual: 2 - 3, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Dq Andrea Del favero va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

Soledat United

Goles Goles

  • 172 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Soledat va ser finalitzada des de l'esquerra per Eike Himburg al minut 4. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 119 Minuto 23 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En David Pardo sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Tiberio Lucido que, efectivament, va fer pujar el 0 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 26 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Tiberio Lucido. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Soledat va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Tiberio Lucido va sortir per sobre el travesser.
  • 272 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Es duien 80 minuts de partit jugats quan Ezekiel Ubilla va estar a punt de posar per davant a Soledat amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Borko Peković va impedir un gol cantat.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): Soledat van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 82, però Xinés Albariza va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 102 (Ocasión de contra por el centro): En Guerau Augué va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ezekiel Ubilla de Soledat la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 3 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Ezekiel Ubilla estava fent un bon partit.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Xinés Albariza de Soledat va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En David Pardo anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 3 per a Soledat.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Soledat, Iker Irauqui, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 4 al marcador.