Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fitos boys (1596208) - Club d'amics del zombi (488932) » 467356989: T42/R2

Copa 467356989 Información oficial sobre el partido 467356989 en Hattrick

01.01.2014 12:15:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 2

Cardona Celtic FC Alineación oficial del equipo 'Cardona Celtic FC' en el partido 3 - 5 Club d'amics del zombi Alineación oficial del equipo 'Club d'amics del zombi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Cardona Celtic FC Alineación oficial del equipo 'Cardona Celtic FC' en el partido 1 - 6 Club d'amics del zombi Alineación oficial del equipo 'Club d'amics del zombi' en el partido
Tiene suerte 0.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cardona Celtic FC

Goles Goles

  • 140 Minuto 29 (Gol de contra de falta): El contraatac de Celtic va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Casiano Ariza va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 1 - 0!
  • 132 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Celtic va augmentar la diferència quan Jesús Gau no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 185 Minuto 111 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del damics. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Vicente Guilleuma la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Celtic es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 3 arribava al minut 111.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 52 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Artaitz Artiñano no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Alejandro Portabales estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 10, Julián Novoa de Celtic va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 32 (Tirita): Al minut 32, Mikeldi Arribalo de Celtic es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Mikeldi Arribalo va xutar fora per a Celtic, el marcador es va quedar igual: 3 - 3, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Celtic, Guillermo de la Zarza, col·locà la pilota just a les mans d'en Marcel Parcerisa. El marcador: 3 - 4.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Alejandro Portabales de Celtic va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 5.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Celtic Håkan Colsjö, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Marcel Parcerisa. El marcador continuava 3 - 5.

Club d'amics del zombi

Goles Goles

  • 153 Minuto 65 (Gol por la derecha): Els jugadors de damics no defallien en cap moment. Producte d'això, en Matei Petrovici va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 2 - 1.
  • 163 Minuto 77 (Gol por la derecha): Al minut 77 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Boris Arkusha que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 173 Minuto 109 (Gol por la derecha): El jugador de damics Patrik Puskás va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 109 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 19 (Ocasión de falta): Morten Johannessen va xutar magistralment una falta al minut 19 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): damics va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Gino Marecos va desviar el xut final de Cristian Botgros després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Boris Arkusha va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Gino Marecos, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 252 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Janne Luovi ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 261 Minuto 70 (Ocasión por el centro): damics va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Janne Luovi es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 74 (Ocasión por el centro): En Štěpán Koreček al minut 74 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 271 Minuto 107 (Ocasión por el centro): Álvaro Mañas va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 107, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Gino Marecos va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Morten Johannessen de damics, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Gino Marecos en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 4.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de damics, Janne Luovi, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 5 al marcador.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Matei Petrovici de damics anava molt fort i col·locat però Gino Marecos no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 5.