Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F. Amurga (487769) - Hordikeria (1335788) » 467356271: T42/R2

Copa 467356271 Información oficial sobre el partido 467356271 en Hattrick

01.01.2014 12:15:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 2

C.F. Amurga Alineación oficial del equipo 'C.F. Amurga' en el partido 7 - 8 Hordikeria Alineación oficial del equipo 'Hordikeria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.F. Amurga Alineación oficial del equipo 'C.F. Amurga' en el partido 2 - 1 Hordikeria Alineación oficial del equipo 'Hordikeria' en el partido
Tiene una suerte increíble 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,8 % 1,9 % 15,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. Amurga

Goles Goles

  • 185 Minuto 2 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Reyes Hera, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 113 Minuto 59 (Gol por la derecha): Després de 59 minuts de partit, Dinís López igualava per Amurga en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 118 Minuto 76 (Gol evento especial córner peinado): Amurga va aconseguir el 3 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Justo Martínez de Franco, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Manuel Sáiz que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 112 Minuto 111 (Gol por la izquierda): Al minut 111 del partit, el jugador Manuel Sáiz de Amurga va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Al minut 22 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Sebastià Guardiola de Amurga va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Amurga per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 26, quan Daniel Cassadó va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Amurga va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Marius Holom en un 1 contra 1 amb el porter Guenter Leumann, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 236 Minuto 88 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Aguinaldo Marques haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Amurga al minut 88.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis González Ríos de Amurga va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 84 (Tirita): Passats 84 minuts de joc, en Manuel Sáiz de Amurga va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Dinís López anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 4 per a Amurga.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Amurga Adrián Márquez Montes va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Sebastià Guardiola de Amurga, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Guenter Leumann en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 5.
  • 057 Minuto 129 (Penalti marcado (nervioso)): A en Justo Martínez de Franco de Amurga li va sortir un xut ras, fluix i pel centre... que va acabar passant per sota les cames d'en Guenter Leumann posant el 7 - 6 a l'electrònic.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): Manuel Sáiz, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Guenter Leumann va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Amurga i 7 - 7 al marcador.

Hordikeria

Goles Goles

  • 142 Minuto 23 (Gol de contra por la izquierda): Rainer Mandel va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 1 per a Hordikeria.
  • 171 Minuto 57 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 57, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Grigore Hâncu es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 161 Minuto 81 (Gol por el centro): El 3 - 3 va arribar amb una jugada de Hakki Telmar que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 171 Minuto 105 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Ermanno Vesan que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 3 - 4 per a Hordikeria.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 11 (Lesión leve): En Phan Anh Ân de Hordikeria va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Guenter Leumann va prendre el seu rol al minut 11.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Rainer Mandel va xutar fora per a Hordikeria, el marcador es va quedar igual: 5 - 4, ja es veia a venir!
  • 055 Minuto 125 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Felix Nahr de Hordikeria va executar el tir amb una gran tècnica posant el 5 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Hordikeria, Guenter Leumann, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 6 al marcador.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Hordikeria Ermanno Vesan no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Horaţiu Florescu es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 7 - 7.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): Hakki Telmar va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 7 - 8.