Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD Tanque (1419555) - The King's F.C. (1588621) » 467356209: T42/R2

Copa 467356209 Información oficial sobre el partido 467356209 en Hattrick

01.01.2014 12:15:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 2

Rayo de StaOlaja F.C. Alineación oficial del equipo 'Rayo de StaOlaja F.C.' en el partido 2 - 4 The King's F.C. Alineación oficial del equipo 'The King's F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Rayo de StaOlaja F.C. Alineación oficial del equipo 'Rayo de StaOlaja F.C.' en el partido 1 - 5 The King's F.C. Alineación oficial del equipo 'The King's F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,5 % 0,3 % 93,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo de StaOlaja F.C.

Goles Goles

  • 124 Minuto 4 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 4 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Knud From Nielsen. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 123 Minuto 26 (Gol por la derecha): El jugador Antal Lakner de StaOlaja, després de 26 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): El StaOlaja va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Sławomir Wiśniak la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 212 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): En Monji Ifa va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 67, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 55, Monji Ifa de StaOlaja va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Apostolos Kapiris de StaOlaja amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

The King's F.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 23 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Faxildo Estrada que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 163 Minuto 35 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 35 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Tomasz Puchała marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 172 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Kings va aconseguir l'avantatge de 2 - 3 al minut 47. Rafa Giginta va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 184 Minuto 85 (Gol de penalti): Passaven 85 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Fabián Almela va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Kings va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Tomasz Puchała es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 262 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Kings va estar a punt d'empatar al 35 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Tomasz Puchała que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 56 (Tirita (médico)): Ossie Patella va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Kings estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.