Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bolys (1333036) - in the guetto returns C:F (798034) » 467356157: T42/R2

Copa 467356157 Información oficial sobre el partido 467356157 en Hattrick

01.01.2014 12:15:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 2

Bolys Alineación oficial del equipo 'Bolys' en el partido 6 - 7 Pantera Olivica FC Alineación oficial del equipo 'Pantera Olivica FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bolys Alineación oficial del equipo 'Bolys' en el partido 0 - 1 Pantera Olivica FC Alineación oficial del equipo 'Pantera Olivica FC' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bolys

Goles Goles

  • 140 Minuto 85 (Gol de contra de falta): Bolys va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Lőrinc Szák la va transformar en el 1 - 0.
  • 122 Minuto 99 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Manuel Ortiz de Bolys aconseguir un gol al minut 99 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Bolys va anar a parar a la dreta de l'atac on en Gonzalo Irabarreta, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Bolys van sortir al contraatac al minut 44, però Manuel Ortiz va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 63 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Bolys sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Lőrinc Szák, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 63 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 108 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Bolys va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Gonzalo Irabarreta, però el porter rival va fer una gran aturada.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 50 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Ryan Sands ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Bolys, Lőrinc Szák, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Per Grønningsæter anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 3 per a Bolys.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Gonzalo Irabarreta va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 4.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): En Iuliu Crăciun anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 4 per a Bolys.
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Sergio Rainato xutant per a Bolys va fer anar la pilota just on la volia, però Ricardo Arrufat, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 135 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per José Afonso Issa de Bolys anava molt fort i col·locat però Ricardo Arrufat no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 6 - 6.

Pantera Olivica FC

Goles Goles

  • 105 Minuto 87 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Martín Morell rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Arthur Burlet, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 1 a l'estadi!
  • 162 Minuto 102 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 102, quan Raúl Gallinato va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Johannes Langjohrd va marcar al minut 18 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 270 Minuto 84 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Pantera al minut 84, però el xut de Raúl Gallinato va topar amb la tanca defensiva.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): En Florian Schwärzler de Pantera va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Marnix Koolhof va prendre el seu rol al minut 39.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Martín Morell de Pantera, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Per Grønningsæter en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 3.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Pantera Raúl Gallinato no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Per Grønningsæter es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Pantera Johannes Langjohrd, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Per Grønningsæter. El marcador continuava 5 - 4.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): En Gerardo De Grandis anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 5 per a Pantera.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): En Marnix Koolhof anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 6 per a Pantera.
  • 055 Minuto 136 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Bruno Trigo va clavar el 6 - 7 per a Pantera amb una precisió mil·limètrica.