Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nos falta Zidane (1335069) - Undumedian (1420135) » 467355762: T42/R2

Copa 467355762 Información oficial sobre el partido 467355762 en Hattrick

01.01.2014 12:15:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 2

Nos falta Zidane Alineación oficial del equipo 'Nos falta Zidane' en el partido 4 - 5 SPANGLISH Alineación oficial del equipo 'SPANGLISH' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Nos falta Zidane Alineación oficial del equipo 'Nos falta Zidane' en el partido 1 - 1 SPANGLISH Alineación oficial del equipo 'SPANGLISH' en el partido
Tiene bastante suerte 1.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,1 % 33,5 % 38,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nos falta Zidane

Goles Goles

  • 106 Minuto 86 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Florian Magryta sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 86 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 1 al marcador.
  • 111 Minuto 107 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Miguel González va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Zidane empatava el partit, 2 a 2, al minut 107.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Zidane va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Miguel González en un 1 contra 1 amb el porter Travis Troutt, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Miguel González va estar a punt d'acabar en gol al minut 31, però el porter visitant Travis Troutt va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Al minut 59 el Zidane va posar setge sobre la defensa central visitant però en Florian Magryta no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61, Perico Tormo quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 211 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Simon Pomytkin hauria d'haver estat gol al minut 69 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 212 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Zidane Perico Tormo quasi va assolir l'empat al minut 79 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 212 Minuto 100 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Miguel González va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): 何 (He) 隽安 (Junan) de Zidane va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Simon Pomytkin de Zidane va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Erasmo Bon de Zidane amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Róbson Azeitona es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Zidane Fritz Ulriksen va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Zidane Róbson Azeitona va intentar enganyar Ricardo Gomar amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Zidane, Simon Pomytkin, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Perico Tormo de Zidane, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ricardo Gomar en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 4.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Zidane, Erasmo Bon, col·locà la pilota just a les mans d'en Ricardo Gomar. El marcador: 4 - 5.

SPANGLISH

Goles Goles

  • 174 Minuto 36 (Gol de penalti): Quan passaven 36 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del SPANGLISH. En Klaus Krinner va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 118 Minuto 98 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 98, Miguel Angel Egúsquiza va pentinar un córner cap al segon pal que Bob Thomas va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 25 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del SPANGLISH sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Bob Thomas, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 25 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 271 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Miki Tomažinčič que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de SPANGLISH Klaus Krinner no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Xulián Baturro es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 3.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Miguel Calleja anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 4 per a SPANGLISH.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Miguel Chesa de SPANGLISH va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Miki Tomažinčič va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 5.