Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Sporting de Gijon (310045) - Tavernes (1430383) » 467355327: T42/R2

Copa 467355327 Información oficial sobre el partido 467355327 en Hattrick

01.01.2014 12:15:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 2

Mou United Alineación oficial del equipo 'Mou United' en el partido 6 - 4 Tavernes Alineación oficial del equipo 'Tavernes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mou United Alineación oficial del equipo 'Mou United' en el partido 2 - 1 Tavernes Alineación oficial del equipo 'Tavernes' en el partido
Tiene mucha potra 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,1 % 1,8 % 15,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mou United

Goles Goles

  • 100 Minuto 23 (Gol de falta): Un magnífic tir lliure amb molt efecte va ensarronar el porter, fent-lo pensar que la pilota aniria a les seves mans, i que va entrar per l'altre costat de la porteria. Els seguidors locals tornaven a somriure. Knut Aarø va ser qui va executar la falta que va reduir les diferències: 1 - 2.
  • 111 Minuto 59 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Arsalan Esmaeili va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. United empatava el partit, 2 a 2, al minut 59.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de United, Chusé Eito, col·locà la pilota just a les mans d'en Felipe Panes. El marcador: 2 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de United, Dudley Tossell, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Hakku Ouadoud anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 4 per a United.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Antonio Otero va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 4.
  • 055 Minuto 132 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Fausto Tinuper va clavar el 6 - 4 per a United amb una precisió mil·limètrica.

Tavernes

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Senjanin Nametak va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 141 Minuto 9 (Gol de contra por el centro): Tavernes va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 9, quan Senjanin Nametak, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Al minut 29 de partit, Richardt Grenzflur va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 35 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Senjanin Nametak, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): Tavernes van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 86, però el xut de Ionuţ Marcu des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 272 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87, un refús desafortunat de Chusé Eito, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Senjanin Nametak no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Raúl Elizaycine de Tavernes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Tavernes Damian Rougoor no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Chusé Eito es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Richardt Grenzflur de Tavernes, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Chusé Eito en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 4.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Felipe Panes, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Chusé Eito va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Tavernes i 4 - 4 al marcador.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Enetz Zenotz de Tavernes va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.