Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Daka Team (1335284) - Antoñanes team (772419) » 467354979: T42/R2

Copa 467354979 Información oficial sobre el partido 467354979 en Hattrick

01.01.2014 12:15:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 2

Autentico Atletico Matao Alineación oficial del equipo 'Autentico Atletico Matao' en el partido 2 - 4 Antoñanes team Alineación oficial del equipo 'Antoñanes team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Autentico Atletico Matao Alineación oficial del equipo 'Autentico Atletico Matao' en el partido 0 - 6 Antoñanes team Alineación oficial del equipo 'Antoñanes team' en el partido
Tiene suerte 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Autentico Atletico Matao

Goles Goles

  • 138 Minuto 13 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Rafael Viola va anar directament als peus de 袁 (Yuan) 恒帆 (Hengfan) que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.
  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Autentico va ser Rafael Viola.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Strahinja Prvulović de Autentico va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 73 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73 de partit, Strahinja Prvulović de Autentico va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 24 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a 袁 (Yuan) 恒帆 (Hengfan) no li va importar gens ni mica.
  • 304 Minuto 66 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Alija Mikeln que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

Antoñanes team

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Al minut 3 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Antoñanes prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Felipe Falera.
  • 162 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Hugo Eibe, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 57.
  • 173 Minuto 75 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Joel Martra va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Felipe González Socueva de Antoñanes l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 4 al minut 76 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 43 (Ocasión de falta): En Hugo Eibe, al minut 43 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 271 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Raul Diudea que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 74 (Tirita (médico)): Semblava que Javier Pablo Queipo s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.