Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

tu prima la coja (795492) - Venta del Moro (1336485) » 467354943: T42/R2

Copa 467354943 Información oficial sobre el partido 467354943 en Hattrick

01.01.2014 12:15:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 2

tu prima la coja Alineación oficial del equipo 'tu prima la coja' en el partido 2 - 5 Venta del Moro Alineación oficial del equipo 'Venta del Moro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
tu prima la coja Alineación oficial del equipo 'tu prima la coja' en el partido 1 - 2 Venta del Moro Alineación oficial del equipo 'Venta del Moro' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,7 % 1,1 % 86,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tu prima la coja

Goles Goles

  • 138 Minuto 31 (Gol evento especial extremo + rematador): Romas Kurlianskis estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Danko Perenčević va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 31.
  • 114 Minuto 105 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 105. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Bohumil Fuksa va empatar el partit, 2 - 2, sense complicar-se la vida.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): El jugador local Bohumil Fuksa per poc que no incrementa el marcador al minut 33. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Alessandro Ruggirello va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sytze Boumans de prima es va emportar una amonestació al minut 35 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Inocencio Ucedo de prima va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Guillaume Pichavant xutant per a prima va fer anar la pilota just on la volia, però Alessandro Ruggirello, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Sytze Boumans de prima anava molt fort i col·locat però Alessandro Ruggirello no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 4.

Venta del Moro

Goles Goles

  • 161 Minuto 48 (Gol por el centro): Venta van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 48, quan Ville Suominen va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 185 Minuto 97 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del prima. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Richard Hansson la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Venta es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 2 arribava al minut 97.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ramón Nicolás que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Marko Gavrilović ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Martín Jerez va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 28, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Inocencio Ucedo va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Venta va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 74, quan Ville Suominen va quedar-se sol davant el porter Inocencio Ucedo, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Ville Suominen de Venta, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 75, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Antonio Gálvez anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 3 per a Venta.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Oleg Pankratiev de Venta, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Inocencio Ucedo en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 4.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Venta, Ville Suominen, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 5 al marcador.