Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Berzotas (47973) - osasuuna (311727) » 467354742: T42/R2

Copa 467354742 Información oficial sobre el partido 467354742 en Hattrick

01.01.2014 12:15:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 2

Añoranzas y Pesares Alineación oficial del equipo 'Añoranzas y Pesares' en el partido 0 - 4 segalaris Alineación oficial del equipo 'segalaris' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Añoranzas y Pesares Alineación oficial del equipo 'Añoranzas y Pesares' en el partido 0 - 3 segalaris Alineación oficial del equipo 'segalaris' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Añoranzas y Pesares

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 32 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Santiago Poyatos va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 32 de joc.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Añoranzas va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Pepe Buylla, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): Añoranzas van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 70, però el xut de Pepe Buylla des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 240 Minuto 85 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Añoranzas van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 85 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Sergi Bartrolí, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lorenzo Soligon de Añoranzas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 12 (Lesión leve): En Mihai Grapă de Añoranzas va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Mousa Najjar Thaqafi va prendre el seu rol al minut 12.
  • 090 Minuto 42 (Tirita): Era el minut 42 quan després d'una dura entrada, el jugador Enric Escandell de Añoranzas s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

segalaris

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Mauricio García Castris quedar desmarcat i marcar per a segalaris al minut 9. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 181 Minuto 20 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Irinel Udrea de segalaris l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 20 de partit.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Irinel Udrea va augmentar l'avantatge de segalaris a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Al minut 50, els visitants es van col·locar 0 - 4 per sobre quan Ghobad Latifi va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): José María Ascaso quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Enric Escandell, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Miguel Sibaja va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Irinel Udrea de segalaris es va guanyar la targeta groga merescudament.