Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

celtico pacense (801989) - sporting cuca fc (801983) » 46322489: T14/J3/XI

Liga 46322489 Información oficial sobre el partido 46322489 en Hattrick

11.06.2005 14:20:00
Liga: Temporada 14 / Jornada 3 / XI.994 (99849)

Real Castilla y León Alineación oficial del equipo 'Real Castilla y León' en el partido 4 - 0 UD Comunidad Valenciana Alineación oficial del equipo 'UD Comunidad Valenciana' en el partido
Santiago Rojas (14') 1 - 0
Alberto Aldasoro (22') 2 - 0
Santiago Rojas (74') 3 - 0
Nicolau Martín Badia (75') 4 - 0
Real Castilla y León Alineación oficial del equipo 'Real Castilla y León' en el partido 4 - 0 UD Comunidad Valenciana Alineación oficial del equipo 'UD Comunidad Valenciana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Castilla y León Alineación oficial del equipo 'Real Castilla y León' en el partido 1 - 0 UD Comunidad Valenciana Alineación oficial del equipo 'UD Comunidad Valenciana' en el partido
Tiene bastante suerte 1.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Castilla y León

Goles Goles

  • 119 Minuto 14 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Castilla va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Santiago Rojas va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 118 Minuto 22 (Gol evento especial córner peinado): Julio César Marchán va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Castilla, Alberto Aldasoro, que va marcar, sense saber com, el 2 - 0.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Al minut 74, Castilla va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Santiago Rojas, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 130 Minuto 75 (Gol de falta): El gol de falta de Nicolau Martín Badia sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 75 i ampliar l'avantatge de Castilla a 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Biel Costas una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 77, però una magnífica aturada de Sergio Cambra va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 10, Neco Pequeño de Castilla va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 12, Alberto Aldasoro de Castilla va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

UD Comunidad Valenciana

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Al minut 58, Pablo Elorrieta va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 78, Fernando Ramírez de Valenciana va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 65 (Lesión leve): Després de 65 minuts jugats, Marco Antonio Landaeta es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Sergio Cambra.