Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

rias bajas (800856) - Celeiro (800855) » 46315290: T14/J14/XI

Liga 46315290 Información oficial sobre el partido 46315290 en Hattrick

27.08.2005 14:20:00
Liga: Temporada 14 / Jornada 14 / XI.853 (99708)

LEONES INDOMABLES C.F Alineación oficial del equipo 'LEONES INDOMABLES C.F' en el partido 3 - 1 Territorio Independiente de Lantadilla Alineación oficial del equipo 'Territorio Independiente de Lantadilla' en el partido
Roberto Lotina (13') 1 - 0
Avelino Llorente (24') 2 - 0
Sidre Ribadulla (76') 3 - 0
3 - 1 Carlos Suárez (82')
LEONES INDOMABLES C.F Alineación oficial del equipo 'LEONES INDOMABLES C.F' en el partido 3 - 1 Territorio Independiente de Lantadilla Alineación oficial del equipo 'Territorio Independiente de Lantadilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
LEONES INDOMABLES C.F Alineación oficial del equipo 'LEONES INDOMABLES C.F' en el partido 5 - 1 Territorio Independiente de Lantadilla Alineación oficial del equipo 'Territorio Independiente de Lantadilla' en el partido
Tiene mala suerte 5.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LEONES INDOMABLES C.F

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): Roberto Lotina va donar a INDOMABLES un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 24 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de INDOMABLES pel centre va donar un gran resultat: el gol de Avelino Llorente va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): INDOMABLES va augmentar la diferència quan Sidre Ribadulla no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Avelino Llorente va estar a punt d'avançar els locals al minut 4 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Hakan Spindler va estar a punt de sentenciar el partit al minut 20, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 76 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Avelino Llorente després que el jugador de INDOMABLES li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Territorio Independiente de Lantadilla

Goles Goles

  • 153 Minuto 82 (Gol por la derecha): Independiente van aconseguir el 3 - 1 que retallava diferències al minut 82 quan Carlos Suárez sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Independiente va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 49 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Armide Rubio de Independiente es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 66, Carlos Suárez de Independiente va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Enrique Castelao de Independiente es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 77 (Tirita (médico)): Armide Rubio va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Independiente es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.