Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FRIKETRO (798645) - U.S. Tortuga (798641) » 46300549: T14/J4/XI

Liga 46300549 Información oficial sobre el partido 46300549 en Hattrick

18.06.2005 14:20:00
Liga: Temporada 14 / Jornada 4 / XI.576 (99431)

Caducats Alineación oficial del equipo 'Caducats' en el partido 1 - 1 Real Cafes Alineación oficial del equipo 'Real Cafes' en el partido
César Sáez (37') 1 - 0
1 - 1 Ernesto Casanova (70')
Caducats Alineación oficial del equipo 'Caducats' en el partido 1 - 1 Real Cafes Alineación oficial del equipo 'Real Cafes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Caducats Alineación oficial del equipo 'Caducats' en el partido 1 - 7 Real Cafes Alineación oficial del equipo 'Real Cafes' en el partido
Tiene un resultado normal 0.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Está más tieso que su rival
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Caducats

Goles Goles

  • 138 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Héctor Llàcer Avino la va rematar César Sáez amb una magnífica volea que va fer pujar per a Caducats el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de David Palomero va estar a punt d'acabar en gol al minut 28, però el porter visitant Dirk Burkersroda va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Caducats per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 30, quan Abel Zubeldia Lauzurica va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Aingeru Alonso va estar a punt d'acabar en gol al minut 33, però el porter visitant Dirk Burkersroda va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38, César Sáez gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Dirk Burkersroda va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 73 (Tirita): Era el minut 73 quan després d'una dura entrada, el jugador Abel Zubeldia Lauzurica de Caducats s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 23 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Aingeru Alonso no li va importar gens ni mica.

Real Cafes

Goles Goles

  • 161 Minuto 70 (Gol por el centro): Cafes van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 70, quan Ernesto Casanova va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Al minut 3 de partit, José Pou Gimenez quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Cafes va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a José Pou Gimenez, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 262 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Juan Carlos Burillo per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 67, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 273 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Ernesto Casanova de Cafes, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 78, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ernesto Casanova de Cafes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Pou Gimenez de Cafes es va emportar una amonestació al minut 52 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 78 (Lesión grave): Després de 78 minuts, Cafes va veure com el seu jugador Salva del Rey havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Eduard Codina entraria per ocupar el seu lloc.