Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.Imanol (794837) - Sporting Astur-Lliones (794836) » 46273384: T14/J6/XI

Liga 46273384 Información oficial sobre el partido 46273384 en Hattrick

02.07.2005 14:20:00
Liga: Temporada 14 / Jornada 6 / XI.100 (98955)

los_alamos Alineación oficial del equipo 'los_alamos' en el partido 0 - 3 Grupo de Mercenarios Celtas Alineación oficial del equipo 'Grupo de Mercenarios Celtas' en el partido
0 - 1 Felipe Blanco (30')
0 - 2 Elad Datz (58')
0 - 3 Santiago Batlle (66')
los_alamos Alineación oficial del equipo 'los_alamos' en el partido 0 - 3 Grupo de Mercenarios Celtas Alineación oficial del equipo 'Grupo de Mercenarios Celtas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
los_alamos Alineación oficial del equipo 'los_alamos' en el partido 0 - 2 Grupo de Mercenarios Celtas Alineación oficial del equipo 'Grupo de Mercenarios Celtas' en el partido
Tiene un resultado normal 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los_alamos

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): los_alamos va estar a punt de posar-se per davant al minut 22 però André Basto va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 213 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Alberto Dengra de los_alamos va intentar batre la porteria rival al minut 31 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 21 (Lesión): Aday Pérez no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Paco Lacave.
  • 090 Minuto 32 (Tirita): Al minut 32, Guido Warmbold de los_alamos es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Grupo de Mercenarios Celtas

Goles Goles

  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): Luis Leandro Arroyo va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Mercenarios, Felipe Blanco, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 182 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Elad Datz va aprofitar un error defensiu al minut 58, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Mercenarios.
  • 181 Minuto 66 (Gol por el centro): Santiago Batlle va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 66, i va fer pujar el 0 - 3 per a Mercenarios.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Mercenarios va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Rubén Plano, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Santiago Batlle quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de José Alfredo Diago, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Luis Leandro Arroyo es va quedar sol davant del porter, al minut 74. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Rubén Plano quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de José Alfredo Diago, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 20, Claudi Carrillo López de Mercenarios va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 60 (Tirita): Al minut 60, Claudi Carrillo López de Mercenarios es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.