Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

valdemoro (121371) - cd isla de leon (492732) » 458426734: T42/J7/X

Liga 458426734 Información oficial sobre el partido 458426734 en Hattrick

08.02.2014 14:25:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 7 / X.4009 (182576)

valdemoro Alineación oficial del equipo 'valdemoro' en el partido 0 - 0 cd isla de leon Alineación oficial del equipo 'cd isla de leon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
valdemoro Alineación oficial del equipo 'valdemoro' en el partido 2 - 3 cd isla de leon Alineación oficial del equipo 'cd isla de leon' en el partido
Tiene mala suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,8 % 7,4 % 70,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

valdemoro

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): valdemoro va estar a punt de posar-se per davant al minut 35 però Miguel Vilaro va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Ángel Cacho va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de valdemoro que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alejandro González Villa va estar a punt d'acabar en gol al minut 72, però el porter visitant Baltasar Basoco va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): valdemoro va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 87 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Gabriel Muñoz Llamas ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alejandro González Villa es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 26 (Tirita): Era el minut 26 quan després d'una dura entrada, el jugador Fernando Mazo Monzón de valdemoro s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 090 Minuto 84 (Tirita): Al minut 84, Javier Irgas de valdemoro es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

cd isla de leon

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Es duien 29 minuts de partit jugats quan Adolfo Ponce va estar a punt de posar per davant a isla amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de León Quesada va impedir un gol cantat.
  • 237 Minuto 31 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Adrián Badía va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Hadriano Logares va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ferran Godayol que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 243 Minuto 88 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de isla va anar a parar a la dreta de l'atac on en David Antonio Pantoja, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adrián Badía de isla es va emportar una amonestació al minut 30 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): Després de 77 minuts jugats, Gonzalo Menéndez es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir David Antonio Pantoja.