Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pastisos Casolans (799974) - FIXIUSo (1459182) » 458416902: T42/J13/X

Liga 458416902 Información oficial sobre el partido 458416902 en Hattrick

22.03.2014 14:25:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 13 / X.3833 (182400)

Pastisos Casolans Alineación oficial del equipo 'Pastisos Casolans' en el partido 1 - 1 FIXIUSo Alineación oficial del equipo 'FIXIUSo' en el partido
Anis Gargou (17') 1 - 0
1 - 1 Javier Gastañaduy (38')
Pastisos Casolans Alineación oficial del equipo 'Pastisos Casolans' en el partido 1 - 1 FIXIUSo Alineación oficial del equipo 'FIXIUSo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pastisos Casolans Alineación oficial del equipo 'Pastisos Casolans' en el partido 3 - 0 FIXIUSo Alineación oficial del equipo 'FIXIUSo' en el partido
Tiene mala suerte 2.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pastisos Casolans

Goles Goles

  • 138 Minuto 17 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Julià Fontarnau va anar directament als peus de Anis Gargou que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): En Jorge Tejería, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 222 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 47 per blocar una centrada d'en José Vicente Lera Hernández va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Pastisos.
  • 223 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Al minut 65 es va veure una gran oportunitat per a Pastisos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per José Vicente Lera Hernández, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 26 (Tirita (médico)): José Vicente Lera Hernández va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Pastisos estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

FIXIUSo

Goles Goles

  • 143 Minuto 38 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de FIXIUSo eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 38, Javier Gastañaduy va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 36 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Jorge Tejería no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Antonio Estorch estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 273 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Javier Gastañaduy va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Pau Valenzuela Zayas, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ildefons Montoliu de FIXIUSo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 31 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Ildefons Montoliu va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 53 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 53 de partit, quan un jugador de FIXIUSo, en Julio Cenoz, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 9 (Evento clima: sol, OK técnico): Esteban Ros Ramis semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.
  • 304 Minuto 61 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Marc Navarra va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.