Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

OCDP (1334111) - F.C. San Felices (1365223) » 458404109: T42/J7/X

Liga 458404109 Información oficial sobre el partido 458404109 en Hattrick

08.02.2014 14:25:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 7 / X.3605 (182172)

OCDP Alineación oficial del equipo 'OCDP' en el partido 3 - 2 F.C. San Felices Alineación oficial del equipo 'F.C. San Felices' en el partido
0 - 1 Mauricio Ures (26')
Luis Méndez (31') 1 - 1
Manuel Malvaz (37') 2 - 1
Luis Méndez (66') 3 - 1
3 - 2 Marius Maxim (75')
OCDP Alineación oficial del equipo 'OCDP' en el partido 3 - 2 F.C. San Felices Alineación oficial del equipo 'F.C. San Felices' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
OCDP Alineación oficial del equipo 'OCDP' en el partido 4 - 1 F.C. San Felices Alineación oficial del equipo 'F.C. San Felices' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,7 % 0,1 % 3,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

OCDP

Goles Goles

  • 114 Minuto 31 (Gol de penalti): Després de 31 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al OCDP, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Luis Méndez de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): OCDP, atacant per l'esquerra al minut 37, va aprofitar el magnífic llançament de Manuel Malvaz per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 134 Minuto 66 (Gol de penalti): OCDP va obtenir un penal al minut 66, que va llançar a la perfecció Luis Méndez. 3 - 1 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de OCDP van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Manuel Malvaz va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Daniel Galdeano. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

F.C. San Felices

Goles Goles

  • 137 Minuto 26 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 26 en Javier Rebolledo va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Mauricio Ures podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 1 va pujar al marcador.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del OCDP. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Marius Maxim la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Felices es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 2 arribava al minut 75.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 15 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Felices va anar a parar a la dreta de l'atac on en Domingo Falguera, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Felices que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Marius Maxim, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 285 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Felices a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Javier Rebolledo va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 261 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Mauricio Ures quasi aconsegueix empatar per Felices al minut 85, però Elorri Rekalde va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Francisco Villamuera de Felices es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 3 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Santiago Valduerteles no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.
  • 301 Minuto 71 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Javier Torres Barona ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.