Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Huertanicos (313389) - HaNdBoL La RoCa "A" (1370655) » 458396948: T42/J9/X

Liga 458396948 Información oficial sobre el partido 458396948 en Hattrick

22.02.2014 14:25:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 9 / X.3477 (182044)

Huertanicos Alineación oficial del equipo 'Huertanicos' en el partido 2 - 1 HaNdBoL La RoCa "A" Alineación oficial del equipo 'HaNdBoL La RoCa "A"' en el partido
Lokadi Zarrandikoetxea (36') 1 - 0
1 - 1 Miguel Cea Reyes (63')
Jesús Moranco (87') 2 - 1
Huertanicos Alineación oficial del equipo 'Huertanicos' en el partido 2 - 1 HaNdBoL La RoCa "A" Alineación oficial del equipo 'HaNdBoL La RoCa "A"' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Huertanicos Alineación oficial del equipo 'Huertanicos' en el partido 3 - 0 HaNdBoL La RoCa "A" Alineación oficial del equipo 'HaNdBoL La RoCa "A"' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Huertanicos

Goles Goles

  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): Huertanicos va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Melchor Pinedo Salazar, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Lokadi Zarrandikoetxea que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 123 Minuto 87 (Gol por la derecha): Huertanicos s'avançava al marcador al minut 87, després d'un rebot que va caçar en Jesús Moranco per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): En Lokadi Zarrandikoetxea va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 220 Minuto 30 (Ocasión de falta): Amb 30 minuts disputats, Alcadio Alba gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Eugenio Nervio va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del HLR. La jugada d'estratègia del Huertanicos per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Melchor Pinedo Salazar va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lokadi Zarrandikoetxea.
  • 512 Minuto 40 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40 de partit, Lokadi Zarrandikoetxea de Huertanicos va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

HaNdBoL La RoCa "A"

Goles Goles

  • 115 Minuto 63 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Miguel Cea Reyes era molt més ràpid que el defensa Sergi Farrera. Al minut 63, el jugador de HLR va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de HLR va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Laskain Andaluze va sortir per sobre el travesser.
  • 273 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Juan Castelgali va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Custodio Ameixeiras, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 35 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Eugenio Nervio, jugador de HLR, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 35. Bitor Canoura, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.