Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Felipe Sanchón (799136) - KaiserTeam FC (798285) » 458395405: T42/J1/X

Liga 458395405 Información oficial sobre el partido 458395405 en Hattrick

28.12.2013 14:25:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 1 / X.3450 (182017)

Felipe Sanchón Alineación oficial del equipo 'Felipe Sanchón' en el partido 2 - 0 KaiserTeam FC Alineación oficial del equipo 'KaiserTeam FC' en el partido
Torcuato Colomina (22') 1 - 0
José Luis Monterde (61') 2 - 0
Felipe Sanchón Alineación oficial del equipo 'Felipe Sanchón' en el partido 2 - 0 KaiserTeam FC Alineación oficial del equipo 'KaiserTeam FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Felipe Sanchón Alineación oficial del equipo 'Felipe Sanchón' en el partido 4 - 3 KaiserTeam FC Alineación oficial del equipo 'KaiserTeam FC' en el partido
Tiene mala suerte 4.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
56,9 % 17,5 % 25,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Felipe Sanchón

Goles Goles

  • 123 Minuto 22 (Gol por la derecha): Sanchón s'avançava al marcador al minut 22, després d'un rebot que va caçar en Torcuato Colomina per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 130 Minuto 61 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en José Luis Monterde va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 61 el resultat passava a ser de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en José Luis Monterde va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): En Torcuato Colomina es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 81 quan Diego Andicoberry de Sanchón gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Torcuato Colomina es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

KaiserTeam FC

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 25 (Ocasión por el centro): KaiserTeam va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Guillermo González Socueva es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 263 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): El KaiserTeam creava perill des de la dreta al minut 47, però en Antonio Inurrigarro, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Alfredo Ballesteros desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 251 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Guillermo González Socueva va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 12, Alfredo Ballesteros de KaiserTeam va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Guillermo González Socueva de KaiserTeam va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 83 (Evento clima: sol, OK técnico): En Imanol Artamoniz va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.