Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

luni club (801298) - benaojan (772634) » 458392448: T42/J4/X

Liga 458392448 Información oficial sobre el partido 458392448 en Hattrick

18.01.2014 14:25:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 4 / X.3397 (181964)

luni club Alineación oficial del equipo 'luni club' en el partido 2 - 1 benaojan Alineación oficial del equipo 'benaojan' en el partido
José Soares (53') 1 - 0
1 - 1 Reynaldo Castilla (81')
José Soares (85') 2 - 1
luni club Alineación oficial del equipo 'luni club' en el partido 2 - 1 benaojan Alineación oficial del equipo 'benaojan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
luni club Alineación oficial del equipo 'luni club' en el partido 3 - 1 benaojan Alineación oficial del equipo 'benaojan' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,4 % 0,6 % 10,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

luni club

Goles Goles

  • 106 Minuto 53 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 53 minuts, José Soares va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 0.
  • 123 Minuto 85 (Gol por la derecha): Corria el minut 85 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de José Soares, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Klaus Manderscheid va estar a punt d'acabar en gol al minut 27, però el porter visitant Rafael Tradacete va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Walter Tenorio va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de luni se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): En José Soares va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 285 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del luni van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Roi Dasilva, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): En Klaus Manderscheid es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

benaojan

Goles Goles

  • 186 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de benaojan va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Reynaldo Castilla.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Koldo Ludeña va marcar al minut 11 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 51 (Lesión leve): Jesús Bento de benaojan va abandonar el terreny de joc després de 51 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Juan Calsa va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 78 (Evento clima: sol, K.O. potente): Kaiet Ikueta estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.