Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

el garci (1419128) - equipo swadow work (1595818) » 458388863: T42/J3/X

Liga 458388863 Información oficial sobre el partido 458388863 en Hattrick

11.01.2014 14:25:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 3 / X.3333 (181900)

el garci Alineación oficial del equipo 'el garci' en el partido 2 - 1 equipo swadow work Alineación oficial del equipo 'equipo swadow work' en el partido
0 - 1 Dabid Iratxeto (11')
David Oviedo (36') 1 - 1
Noé Castellmir (88') 2 - 1
el garci Alineación oficial del equipo 'el garci' en el partido 2 - 1 equipo swadow work Alineación oficial del equipo 'equipo swadow work' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
el garci Alineación oficial del equipo 'el garci' en el partido 3 - 1 equipo swadow work Alineación oficial del equipo 'equipo swadow work' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,9 % 2,6 % 16,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

el garci

Goles Goles

  • 113 Minuto 36 (Gol por la derecha): Després de 36 minuts de partit, David Oviedo igualava per garci en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 123 Minuto 88 (Gol por la derecha): Passats 88 minuts, Noé Castellmir, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. garci es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32, David Oviedo va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 224 Minuto 39 (Ocasión de penalti): garci va gaudir d'un penal a favor al minut 39, però el jugador David Oviedo va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Abdelali Bachrawi.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): En Ramón Nofre va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sergio Garitano es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, José Senosiaín de garci va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 65 (Lesión leve): En Adolfo Orquín de garci va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Víctor Quesada Guzmán va prendre el seu rol al minut 65.

equipo swadow work

Goles Goles

  • 118 Minuto 11 (Gol evento especial córner peinado): Liborio Pontedeva va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de equipo, Dabid Iratxeto, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 27 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Manuel Solano després de 27 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Adolfo Orquín va poder desviar-lo a córner.
  • 273 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): equipo va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Adolfo Orquín va desviar el xut final de Salaheddine Meroun després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sergio Pons Plana de equipo es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 2 (Lesión leve): Fabrici Godayol de equipo va abandonar el terreny de joc després de 2 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Pepelu Virués va entrar en el seu lloc.
  • 094 Minuto 38 (Tirita (médico)): Dabid Iratxeto va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de equipo es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): En Manuel Vidaurreta ocupà el lloc d'en Sergio Pons Plana al 82 minuts, dos minuts després que el jugador de equipo quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 84 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Antoni Vernet no li va importar gens ni mica.