Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gonzalines (1367784) - Castellvi (121842) » 458384931: T42/J14/X

Liga 458384931 Información oficial sobre el partido 458384931 en Hattrick

29.03.2014 14:25:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 14 / X.3262 (181829)

Gonzalines Alineación oficial del equipo 'Gonzalines' en el partido 1 - 2 Castellvi Alineación oficial del equipo 'Castellvi' en el partido
0 - 1 Jesús Ángel Gomide (33')
Raúl Eresma (34') 1 - 1
1 - 2 Víctor Cabellos (68')
Gonzalines Alineación oficial del equipo 'Gonzalines' en el partido 1 - 2 Castellvi Alineación oficial del equipo 'Castellvi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Gonzalines Alineación oficial del equipo 'Gonzalines' en el partido 2 - 2 Castellvi Alineación oficial del equipo 'Castellvi' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,8 % 25,1 % 48,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gonzalines

Goles Goles

  • 112 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Gonzalines equilibrava la balança al minut 34. En Raúl Eresma, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): En Imeldo Linares Torras va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Gonzalines va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Sergio Dueñas en un 1 contra 1 amb el porter Armide Fernández-Sacristan, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Castellvi

Goles Goles

  • 140 Minuto 33 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Castellvi el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Jesús Ángel Gomide va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 137 Minuto 68 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 68 una excel·lent centrada de Jorge Serra va arribar a Víctor Cabellos, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 7 (Ocasión de falta): El Castellvi va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 7 amb un llançament de falta perillós. En Jesús Ángel Gomide però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 205 Minuto 18 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Fernando Azcano de Castellvi va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Enrique Fontana al minut 18 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Es duien 23 minuts de partit jugats quan Fernando Azcano va estar a punt de posar per davant a Castellvi amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Xisco Bover va impedir un gol cantat.
  • 236 Minuto 31 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en 段 (Duan) 成荣 (Chengrong) no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Ernesto Romero estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 273 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): En Jesús Ángel Gomide va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Lesiones Lesiones