Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tobari FC (123613) - C.D.Mirandés (1434905) » 458379584: T42/J8/X

Liga 458379584 Información oficial sobre el partido 458379584 en Hattrick

15.02.2014 14:25:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 8 / X.3167 (181734)

Tobari FC Alineación oficial del equipo 'Tobari FC' en el partido 1 - 2 C.D.Mirandés Alineación oficial del equipo 'C.D.Mirandés' en el partido
0 - 1 Ignacio Arrieta Martínez (33')
Tanio Robles Sánchez (36') 1 - 1
1 - 2 Josep Maria Clotet (58')
Tobari FC Alineación oficial del equipo 'Tobari FC' en el partido 1 - 2 C.D.Mirandés Alineación oficial del equipo 'C.D.Mirandés' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tobari FC Alineación oficial del equipo 'Tobari FC' en el partido 2 - 1 C.D.Mirandés Alineación oficial del equipo 'C.D.Mirandés' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,6 % 0,9 % 11,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tobari FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Tanio Robles Sánchez, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Joan Gabriel Viure va estar a punt d'acabar en gol al minut 5, però el porter visitant Renato Dat va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 212 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Manuel Rosaleda va estar a punt d'empatar per a Tobari quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Renato Dat va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Manuel Rosaleda de Tobari es va guanyar la targeta groga merescudament.

C.D.Mirandés

Goles Goles

  • 138 Minuto 33 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Juan Oriol Gordo va anar directament als peus de Ignacio Arrieta Martínez que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.
  • 140 Minuto 58 (Gol de contra de falta): C.D.Mirandés va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Josep Maria Clotet la va transformar en el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 28 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en 米 (Mi) 凯宗 (Kaizong), però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Antonio Vera Alonso va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 218 Minuto 67 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Juan Oriol Gordo va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Bieito Xermade rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 35 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 35 de partit, quan un jugador de C.D.Mirandés, en Renato Dat, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.