Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Doble Real Madrid C.F. (1589742) - athetic club (776216) » 458374611: T42/J10/X

Liga 458374611 Información oficial sobre el partido 458374611 en Hattrick

01.03.2014 14:25:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 10 / X.3078 (181645)

Doble Real Madrid C.F. Alineación oficial del equipo 'Doble Real Madrid C.F.' en el partido 1 - 1 athetic club Alineación oficial del equipo 'athetic club' en el partido
Alexandre Dulcet (17') 1 - 0
1 - 1 David Zatón (76')
Doble Real Madrid C.F. Alineación oficial del equipo 'Doble Real Madrid C.F.' en el partido 1 - 1 athetic club Alineación oficial del equipo 'athetic club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Doble Real Madrid C.F. Alineación oficial del equipo 'Doble Real Madrid C.F.' en el partido 3 - 5 athetic club Alineación oficial del equipo 'athetic club' en el partido
Tiene mala suerte 3.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,6 % 17,8 % 56,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Doble Real Madrid C.F.

Goles Goles

  • 138 Minuto 17 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Felip Morlans la va rematar Alexandre Dulcet amb una magnífica volea que va fer pujar per a Madrid el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Alexandre Dulcet del Madrid ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): En Francisco Manuel Torres Calderón es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alexandre Dulcet va estar a punt d'acabar en gol al minut 77, però el porter visitant Ursino Ceta va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Al minut 79 es va veure una gran oportunitat per a Madrid per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Alexandre Dulcet, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

athetic club

Goles Goles

  • 161 Minuto 76 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 76 minuts David Zatón va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Javier Echeberri per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 18, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 263 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Santiago Gil Cano quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 263 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Rubén Moro va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 262 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36 Pol Buireu va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Henrich Hofschneider va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pol Buireu de athetic va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 86, Francisco Yarza de athetic va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 15 (Lesión leve): En Gregorio Arandojo de athetic va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Raúl Martínez Mateo va prendre el seu rol al minut 15.