Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Samano U.D. (1437025) - tu y yo un partido (434938) » 458357101: T42/J1/X

Liga 458357101 Información oficial sobre el partido 458357101 en Hattrick

28.12.2013 14:20:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 1 / X.2766 (171093)

Samano U.D. Alineación oficial del equipo 'Samano U.D.' en el partido 6 - 1 tu y yo un partido Alineación oficial del equipo 'tu y yo un partido' en el partido
Cirilio Varlett (26') 1 - 0
Sebastian Beskide (41') 2 - 0
Antonio Ochoa (44') 3 - 0
Ñuño Tarruella (54') 4 - 0
Cirilio Varlett (79') 5 - 0
Sebastian Beskide (82') 6 - 0
6 - 1 Herminio Nolla (86')
Samano U.D. Alineación oficial del equipo 'Samano U.D.' en el partido 6 - 1 tu y yo un partido Alineación oficial del equipo 'tu y yo un partido' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Samano U.D. Alineación oficial del equipo 'Samano U.D.' en el partido 7 - 0 tu y yo un partido Alineación oficial del equipo 'tu y yo un partido' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 7.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Samano U.D.

Goles Goles

  • 122 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Samano, atacant per l'esquerra al minut 26, va aprofitar el magnífic llançament de Cirilio Varlett per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 134 Minuto 41 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Samano al minut 41, que va llançar ajustat al pal en Sebastian Beskide. 2 - 0 pels locals.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Samano va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Antonio Ochoa des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Al minut 54, Samano va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Ñuño Tarruella, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): Cirilio Varlett va incrementar l'avantatge de Samano amb el 5 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): Amb 82 minuts jugats, en Sebastian Beskide va augmentar l'avantatge de Samano a 6 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Samano van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Antonio Ochoa, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Pedro Menéndez una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 77, però una magnífica aturada de Pelegrí Montoriol va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pedro Menéndez de Samano amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 43 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Zakarias Berreiartza va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Ñuño Tarruella.

tu y yo un partido

Goles Goles

  • 150 Minuto 86 (Gol de falta): Al minut 86, Herminio Nolla va reduir el desavantatge amb un llançament de falta. El xut va tocar a la barrera i va descol·locar el porter local. D'aquesta manera partido tornava a recuperar la confiança amb un 6 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): partido va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 7, quan Gumersindo das Xunqueiras va quedar-se sol davant el porter Andu Madinazkoitia, però aquest va poder aturar el xut.
  • 216 Minuto 22 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Miguel Verga va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 22, i va passar la pilota a Ander Folch, però aquest no va encertar a marcar.
  • 236 Minuto 27 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Antonio Ochoa va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 252 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al minut 64 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Dragoş Bozdog la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de partido havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 42 (Tarjeta roja directa): Al minut 42, Pedro Albarellos de partido va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): Miguel Verga de partido va abandonar el terreny de joc després de 44 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Juan Manjon López va entrar en el seu lloc.
  • 095 Minuto 74 (Lesión): El jugador de partido Isidre Redorta va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. 莫 (Mo) 斯勇 (Siyong) va entrar en el seu lloc.