Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Estrella Galega (440204) - Némesis CTB (800660) » 458351533: T42/J8/X

Liga 458351533 Información oficial sobre el partido 458351533 en Hattrick

15.02.2014 14:20:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 8 / X.2666 (170993)

Estrella Galega Alineación oficial del equipo 'Estrella Galega' en el partido 0 - 0 Némesis CTB Alineación oficial del equipo 'Némesis CTB' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Estrella Galega Alineación oficial del equipo 'Estrella Galega' en el partido 2 - 3 Némesis CTB Alineación oficial del equipo 'Némesis CTB' en el partido
Tiene mala suerte 2.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,0 % 12,0 % 64,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estrella Galega

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Estrella va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Miquel Vicens va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Pau Garis.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Lorenzo Cassizzi va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Estrella se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Estrella per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 40, quan Miquel Vicens va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 67 (Tirita): Passats 67 minuts de joc, en Enrique Rubiato de Estrella va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 14 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Miquel Vicens, en lloc de córrer, relliscava.

Némesis CTB

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Némesis que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Santsol Oma, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 270 Minuto 61 (Ocasión de falta): El Némesis va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 61 amb un llançament de falta perillós. En Santsol Oma però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 271 Minuto 76 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Santsol Oma ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84 de partit, Rodrigo Zurbano quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 88 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Némesis puguin veure en Rodrigo Zurbano jugant de nou; ja que al minut 88 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Alejandro Montejo el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 22 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Ignacio Baguena va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.
  • 302 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Inocencio Ganer no era cap impediment.