Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Junkies Peyote (990198) - dulcecomolamiel (1371426) » 458344752: T42/J7/X

Liga 458344752 Información oficial sobre el partido 458344752 en Hattrick

08.02.2014 14:20:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 7 / X.2545 (170872)

Junkies Peyote Alineación oficial del equipo 'Junkies Peyote' en el partido 3 - 1 dulcecomolamiel Alineación oficial del equipo 'dulcecomolamiel' en el partido
Iván Villa (9') 1 - 0
Azibar Gorikaran (18') 2 - 0
2 - 1 Rodrigo Bollar (27')
Óscar Violante (41') 3 - 1
Junkies Peyote Alineación oficial del equipo 'Junkies Peyote' en el partido 3 - 1 dulcecomolamiel Alineación oficial del equipo 'dulcecomolamiel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Junkies Peyote Alineación oficial del equipo 'Junkies Peyote' en el partido 6 - 1 dulcecomolamiel Alineación oficial del equipo 'dulcecomolamiel' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Junkies Peyote

Goles Goles

  • 142 Minuto 9 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Iván Villa de Junkies va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 18 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Junkies va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Azibar Gorikaran progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): Junkies va aconseguir el 3 - 1 quan Óscar Violante va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): En Iván Villa va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Armando Cascos va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Armando Cascos una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 39, però una magnífica aturada de Teobaldo Santos va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 236 Minuto 55 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Jonatan Labèrnia no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Manuel Pablo Gayola estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 60 quan Azibar Gorikaran de Junkies gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): Junkies va fer una substitució al minut 38. Enrique Ladron de Guevara va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Rafael Gleu.

dulcecomolamiel

Goles Goles

  • 118 Minuto 27 (Gol evento especial córner peinado): Ramón Galán va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de dulcecomolamiel, Rodrigo Bollar, que va marcar, sense saber com, el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37 Ramón Galán va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Enrique Ladron de Guevara va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 208 Minuto 40 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Luis Cuadro Gutiérrez va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 40. En Fernando Valdecañas va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 252 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Jonatan Labèrnia ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.