Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Keite (995524) - los de la caña (1432798) » 458343428: T42/J13/X

Liga 458343428 Información oficial sobre el partido 458343428 en Hattrick

22.03.2014 14:20:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 13 / X.2521 (170848)

Keite Alineación oficial del equipo 'Keite' en el partido 3 - 0 los de la caña Alineación oficial del equipo 'los de la caña' en el partido
Rafael Fandos (32') 1 - 0
Luis Alfredo Sánchez (41') 2 - 0
Rafael Fandos (73') 3 - 0
Keite Alineación oficial del equipo 'Keite' en el partido 3 - 0 los de la caña Alineación oficial del equipo 'los de la caña' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Keite Alineación oficial del equipo 'Keite' en el partido 3 - 1 los de la caña Alineación oficial del equipo 'los de la caña' en el partido
Tiene un resultado normal 2.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,2 % 0,2 % 4,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Keite

Goles Goles

  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): Rafael Fandos va donar a Keite un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 134 Minuto 41 (Gol de penalti): Keite va obtenir un penal al minut 41, que va llançar a la perfecció Luis Alfredo Sánchez. 2 - 0 a favor dels locals.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): Rafael Fandos va incrementar l'avantatge de Keite amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Keite va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Primitivo Marina en un 1 contra 1 amb el porter Antonio Holguín Garralón, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Al minut 24 es va veure una gran oportunitat per a Keite per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Luis Alfredo Sánchez, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 47 quan Pedro Espar de Keite gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Passaven 78 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Rafael Fandos va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alfredo Sable de Keite es va emportar una amonestació al minut 2 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Primitivo Marina de Keite es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 3 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 3 de partit, quan un jugador de Keite, en Pedro Espar, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

los de la caña

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de caña va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Patrocinio Torras, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 218 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner peinado): Manuel Ossorio hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Juan Sintes havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 252 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): caña va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 55 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 251 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Manuel Ossorio va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter David Calatañazor no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Juan Sintes es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 34, Vergil Momchilov de caña va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fernando Saseta de caña va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.