Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Samot Team (437062) - can pep (1593185) » 458341815: T42/J1/X

Liga 458341815 Información oficial sobre el partido 458341815 en Hattrick

28.12.2013 14:20:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 1 / X.2493 (170820)

Samot Team Alineación oficial del equipo 'Samot Team' en el partido 3 - 0 can pep Alineación oficial del equipo 'can pep' en el partido
Óscar Baracaldo (18') 1 - 0
Daniel Todor (20') 2 - 0
Rafael Jonsansoro (38') 3 - 0
Samot Team Alineación oficial del equipo 'Samot Team' en el partido 3 - 0 can pep Alineación oficial del equipo 'can pep' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Samot Team Alineación oficial del equipo 'Samot Team' en el partido 2 - 1 can pep Alineación oficial del equipo 'can pep' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,2 % 6,0 % 20,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Samot Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): Al minut 18 els aficionats van embogir quan en Óscar Baracaldo va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Samot.
  • 133 Minuto 20 (Gol por la derecha): Daniel Todor va incrementar l'avantatge de Samot amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Samot pel centre va donar un gran resultat: el gol de Rafael Jonsansoro va posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 8 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Josep Ignasi Papaseit va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Al minut 54 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Rafael Raventos de Samot va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): El jugador local Jan Marc Porcar per poc que no incrementa el marcador al minut 66. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Manolo Ramirez Rul va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 286 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Óscar Baracaldo va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Passaven 77 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Rafael Jonsansoro va rematar alt.

can pep

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Francisco Martínez Peón quasi redueix la diferència al marcador al minut 51, però una gran estirada d'en Leonardo Vega va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 251 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Al minut 59, Marian-Alexandru Bumbeş va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 253 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 75 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Marian-Alexandru Bumbeş amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francisco Martínez Peón de can va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.