Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

patasdecordera (1579391) - Real madrid-AG- (800716) » 458320674: T42/J8/X

Liga 458320674 Información oficial sobre el partido 458320674 en Hattrick

15.02.2014 14:20:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 8 / X.2115 (170442)

patasdecordera Alineación oficial del equipo 'patasdecordera' en el partido 1 - 5 Real madrid-AG- Alineación oficial del equipo 'Real madrid-AG-' en el partido
0 - 1 Paulo Cruz (32')
0 - 2 Marius Patapievici (35')
Seran Carvia (38') 1 - 2
1 - 3 Jorge Enatorriaga (53')
1 - 4 Marius Patapievici (59')
1 - 5 Juan José Juan Caballero (67')
patasdecordera Alineación oficial del equipo 'patasdecordera' en el partido 1 - 5 Real madrid-AG- Alineación oficial del equipo 'Real madrid-AG-' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
patasdecordera Alineación oficial del equipo 'patasdecordera' en el partido 1 - 5 Real madrid-AG- Alineación oficial del equipo 'Real madrid-AG-' en el partido
Tiene un resultado normal 0.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

patasdecordera

Goles Goles

  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del patasdecordera van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Seran Carvia va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Christian Vintimilla va estar a punt d'acabar en gol al minut 22, però el porter visitant Artibai Zuburruti va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Christian Vintimilla de patasdecordera es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): Juan Alberto Brusca de patasdecordera va abandonar el terreny de joc després de 30 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Ernesto Calzadilla va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 7 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Juan Alberto Brusca probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Real madrid-AG-

Goles Goles

  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 32, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Paulo Cruz es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 105 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Marius Patapievici rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Claudiu Brăilă, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 2 a l'estadi!
  • 183 Minuto 53 (Gol por la derecha): Jorge Enatorriaga va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.
  • 182 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Al minut 59, els visitants es van col·locar 1 - 4 per sobre quan Marius Patapievici va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 67 (Gol por la derecha): Al minut 67, madrid-AG- va augmentar el seu avantatge a 1 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Juan José Juan Caballero, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): madrid-AG- quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Panificio Maino va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): En Artibai Zuburruti de madrid-AG- va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Ernesto Verdesoto va prendre el seu rol al minut 43.
  • 091 Minuto 61 (Lesión leve): madrid-AG- va fer una substitució al minut 61. Pello Amantegi va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Francisco José Gil Pérez.
  • 090 Minuto 80 (Tirita): Al minut 80, David Ortexa de madrid-AG- es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): Després de 86 minuts jugats, Ernesto Verdesoto es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Enrique Cana Galindo.