Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rodicio´s (990998) - Los Cheveres (1366835) » 458316761: T42/J10/X

Liga 458316761 Información oficial sobre el partido 458316761 en Hattrick

01.03.2014 14:15:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 10 / X.2045 (167300)

Rodicio´s Alineación oficial del equipo 'Rodicio´s' en el partido 0 - 3 Los Cheveres Alineación oficial del equipo 'Los Cheveres' en el partido
0 - 1 Aiur Gurria (2')
0 - 2 Eduardo Abadal (3')
0 - 3 Gonzalo Sirvent (23')
Rodicio´s Alineación oficial del equipo 'Rodicio´s' en el partido 0 - 3 Los Cheveres Alineación oficial del equipo 'Los Cheveres' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rodicio´s Alineación oficial del equipo 'Rodicio´s' en el partido 1 - 2 Los Cheveres Alineación oficial del equipo 'Los Cheveres' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,6 % 1,4 % 85,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rodicio´s

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Rodicio´s va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 17 que Adalbert Picornell no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 202 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): En Nataniel Ugarteche de Rodicio´s es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 55, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pablo Fernández Landa de Rodicio´s va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Los Cheveres

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Passats 2 minuts de partit, Cheveres es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Aiur Gurria es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Eduardo Abadal va aprofitar un error defensiu al minut 3, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Cheveres.
  • 118 Minuto 23 (Gol evento especial córner peinado): Jorge Márquez Ulloa va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Cheveres, Gonzalo Sirvent, que va marcar, sense saber com, el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Desiderio Tolerano va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Desiderio Tolerano, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Desiderio Tolerano va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Cheveres quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Miguel Meléndez Vidal va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Al minut 51 Adrià Borrell va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Sergio Forrado, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): El Cheveres va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 73, però en Ernest Estellés va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Eduardo Abadal de Cheveres amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.