Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Buñuel F.C. (1422018) - Valls seh* (1596847) » 458306014: T42/J11/X

Liga 458306014 Información oficial sobre el partido 458306014 en Hattrick

08.03.2014 14:15:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 11 / X.1853 (167108)

Buñuel F.C. Alineación oficial del equipo 'Buñuel F.C.' en el partido 1 - 1 Valls seh* Alineación oficial del equipo 'Valls seh*' en el partido
Cristian David Gaona (27') 1 - 0
1 - 1 Roberto Cafranga (62')
Buñuel F.C. Alineación oficial del equipo 'Buñuel F.C.' en el partido 1 - 1 Valls seh* Alineación oficial del equipo 'Valls seh*' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Buñuel F.C. Alineación oficial del equipo 'Buñuel F.C.' en el partido 2 - 2 Valls seh* Alineación oficial del equipo 'Valls seh*' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,4 % 29,6 % 43,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Buñuel F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Buñuel va ser Cristian David Gaona.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 6 per blocar una centrada d'en Cristian David Gaona va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Buñuel.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Máximo Vaca va estar a punt d'acabar en gol al minut 25, però el porter visitant Pere Antoni Ivars va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Cristian David Gaona va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Buñuel se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 241 Minuto 49 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Buñuel va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Rafael Ormaondo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 285 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Valls. La jugada d'estratègia del Buñuel per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Ariel Díaz va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Valls seh*

Goles Goles

  • 162 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 62 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Roberto Cafranga de Valls marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Al minut 48 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan José Ruiz del Arco va fer una jugada per la banda esquerra, però David Pedroso Garro va aturar el seu xut.
  • 261 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Óscar Izal va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 285 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Valls a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Roberto Cafranga va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.