Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Apart. Campus Caceres (1416429) - real jacetano (794110) » 458305884: T42/J7/X

Liga 458305884 Información oficial sobre el partido 458305884 en Hattrick

08.02.2014 14:15:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 7 / X.1851 (167106)

Apart. Campus Caceres Alineación oficial del equipo 'Apart. Campus Caceres' en el partido 2 - 1 real jacetano Alineación oficial del equipo 'real jacetano' en el partido
Iván Sarrasqueta (9') 1 - 0
José Félix Obieta (27') 2 - 0
2 - 1 Ouweis Rabah Hajji (81')
Apart. Campus Caceres Alineación oficial del equipo 'Apart. Campus Caceres' en el partido 2 - 1 real jacetano Alineación oficial del equipo 'real jacetano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Apart. Campus Caceres Alineación oficial del equipo 'Apart. Campus Caceres' en el partido 2 - 1 real jacetano Alineación oficial del equipo 'real jacetano' en el partido
Tiene un resultado normal 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,3 % 0,4 % 8,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Apart. Campus Caceres

Goles Goles

  • 123 Minuto 9 (Gol por la derecha): Passats 9 minuts, Iván Sarrasqueta, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Caceres es posava per davant!
  • 119 Minuto 27 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Víctor Rubio Pérez sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en José Félix Obieta que, efectivament, va fer pujar el 2 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Iván Sarrasqueta va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 36 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 36 de partit, quan un jugador de Caceres, en Garat Nafarrete, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 20 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Arañotz Martzana.

real jacetano

Goles Goles

  • 153 Minuto 81 (Gol por la derecha): jacetano van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 81 quan Ouweis Rabah Hajji sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 5 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Reyes Diego va marxar de José Félix Obieta en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de jacetano van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 262 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 14, en un 1 contra 1 amb el porter, però 简 (Jian) 云松 (Yunsong) va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Jaime Belert des de l'esquerra.
  • 263 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): En Jaime Belert va encarar al porter al 86, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 89 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Ignacio Ubidea, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, 宋 (Song) 康勇 (Kangyong) de jacetano va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 61 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Reyes Diego, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.